maanantai 22. helmikuuta 2016

Snapchatting 2

Aaand we're back! Eli vähän lisää Snapchat-juttuja, niin saadaan ne heti kerralla pois alta ja päästään tuoreimpiin kuulumisiin asti!


1. Löysin Bik Bokista täydellisen topin, tai itse asiassa kaksikin. Ostin saman topin sekä raidallisena että mustana, ja yllätin itseni sekä topin mallin että pituuden suhteen. Samoin kuin poolokaulusten kanssa, en uskonut tottuvani tällaisten toppian malliin, mutta vielä vähemmän napapituuteen; en ole kovin sinut masuni kanssa. Toppi kuitenkin sopii korkeavyötäröisten farkkujen, mutta erityisesti haalareiden kanssa. Ja sain kehuja kavereilta, jej. // 2. Mikä yllätys meitä Eelin kanssa odottikaan, kun paprikan sisältä paljastui minipaprika! Olin niin hurmioissani, että kaiversin sen varovaisesti irti ja tarkastelin sitä monesta suunnasta, niin upea. Lopulta Eeli kuitenkin söi sen :D Maistui kuulemma ihan paprikalla. // 3. Family!


1. Ihastuin noihin Pantteri-pastilleihin, kun Eeli sai rasiallisen joululahjaksi ja pääsin osingoille. Niin hyviä, ja voin jo kuvitella, miten joku lähettää niitä mulle sinne Jenkkeihin; kaikki suomalaisethan saa aina niitä salmiakkilähetyksiä. // 2. Taisinkin avautua tänne uudesta passikuvastani, joka harjoittelusta huolimatta ei onnistunut. On poskea, on kaksoisleukaa, mutta ainakin hiukset oli hyvin! // 3. Tammikuu ja samaten tipaton loppui Viherbileisiin, joita ennen etkoiltiin meillä. Myöhemmin kuulin alakerrassa asuvalta tutulta, että ilmeisesti ei oltu ihan niin hiljaa kuin luultiin, mutta kukaan ei kuitenkaan tullut valittamaan, joten tuskin liikaa häirittiin. Vaikka etkoillaankin meillä aika monesti ennen bileitä arkiviikollakin, pidetään huoli siitä, että lähdetään kymmenen aikoihin varsinaisiin bileisiin. Viherbileiden etkot vähän venyi, mutta kyllä me ennen yhtätoista poistuttiin - I think :D


1. En tiedä muista, mutta itse en pääse yli tuosta hatussa olevasta hiuksesta. Häiritsee niin pirusti // 2. Kaapin perältä löytyi punaisia mukeja, ja juhlafiilis oli taattu! // 3. Ennen viherbileitä meidän kämppä oli täynnä ihania ihmisiä, joista tässä kuvassa vain muutama; minä toivottavasti mukaan lukien ehehe


1. Joku aika sitten käytiin pitkästä aikaa elokuvissa, ja leffa oli uusin Star Wars. Vaikka se oli pyörinyt teattereissa jo kuukauden, päästiin silti isoon saliin. Ja ah, Finnkinon popparit! Vaikka niihin ei enää saakaan mausteita ilmaiseksi, on niissä vaan sitä jotain. // 2. Pahimmalta flunssalta ollaan täällä päässä säästytty, mutta eräällä luennolla iski hillitön paha olo! Oli pakko lähteä kesken kaiken kotiin - ja ei, se ei johtunut luennon aiheesta eli iki-ihanasta laskentatoimesta // 3. Tiistaisin klo 12-14 mulla ja Lauralla on molemmilla vapaata, ja tuosta luentotauosta on tullut meidän tiistainen lounastapaaminen. Useimmiten saadaan seuraksi myös Jenni, ja voin aistia tässä keväisen tiistaiperinteen alun.


1. Eräänä päivänä hoksasin, etten ole todella pitkään aikaan nukkunut päikkäreitä! Ihan vain siksi, ettei ole ollut aikaa, mutta en toisaalta ole ollut niiden tarpeessakaan. Sitä ei tosin heti uskoisi nämä silmäpussit nähdessään! // 2. Jokin aika sitten vietettiin kansallista vai kansainvälistä kaksosten päivää, jota en kyllä juhlinut mitenkään... // 3. Pari viikkoa sitten vein tarvittavat paperit meidän vaihtokoordinaattorille kopio passista, hakemuslomake, opintosuoritusote, todistus kielitaidosta ja laitettiin hakemus matkaan. Viime perjantaina olikin jo tullut virallinen hyväksyminen, jee! Vaihto on siis nyt varma! Hehkutan tätä varmasti seuraavassa kunnollisessa postauksessa lisää, mutta jeee!


1. Kuvateksti vähän huijaa, sillä taisin itsekin istua pöydän ääressä pilkkomassa jotain... // 2. Another selfie from the same angle... Sivuhuomautuksena voin kertoa tuosta paidasta, että siihen tarttuu erityisesti ruokalan haju jo yhden käyttöpäivän jälkeen. Jos käyn syömässä yliopistolla ja päälläni on tuo paita, menee se kotona heti pyykkikasaan. Siitä ruuan hajusta tulee liikaa mieleen yläasten ja kotsan karmivat tunnit! // 3. Laskentatoimessa tuli vastaan tutun kuuloinen sana annuiteetti, jonka muistan lukion talousmatikasta. Yhtä karmivat muistot kuin niiltä kotitalouden tunneilta...


1. Viikonloppu ja lempiemojini ilmapallo! Muut lempparit on se musta naama velmulla ilmeellä, väärin päin oleva perushymiö ja yksisarvinen // 2. Edellisessä kuvatekstissä viikonloppu menikin Kalajoella! Oli ihana saada levätä ja rentoutua, mutta välillä tylsyys meinasi iskeä... // 3. Meidän perheen likat kävi reippailemassa Särkillä! Muuten kivaa, mutta lumipyry yllätti pahemman kerran.


1. Ulkoilun jälkeen käytiin Sanifanissa kuumalla kaakaolla ja pullalla, ja Tazza-kaakaon seurauksena alkoi tehdä kovasti mieli rinteeseen. Kaakaotauko kuuluu lasketteluun yhtä olennaisesti kuin nenä päähän, mutta sopi se hyvin myös kävelylenkin päätteeksi. // 2. Mamma leikkasi mun latvoja, ja muutaman sentin lyhennys tuntui ihan hurjalta! Jos totta puhutaan, niin enemmänkin olisi voinut ottaa, mutta aluksi hyvä näin. // 3. Tässä kuvassa näkyy aika hyvin uusi, lyhyempi tukka, joka ei kylläkään näytä niin lyhyeltä kuin miltä se aluksi tuntui. Nyt siihen on jo tottunut ja voisin oikeastaan leikkauttaa jo uudelleen, jotta lähtisi loputkin huonot latvat. Tosin silloin voisi oikeasti olla lyhyt tukka, enkä itse ainakaan vielä haavaile long bobista.


1. Helmikuun alussa viettiin laskiaista tyttöporukalla! Tänäkään vuonna en ehtinyt päivätapahtumaan, mutta ehkä hyvä niin, sillä koko päivän satoi erittäin märkää lunta. Iltabileisiin menin Lauran ja Millan kanssa, ja niitä ennen laitettiin yhdessä ruokaa. // 2. Illan viinivalinta ei tällä kertaa ollutkaan alahyllyn el Tiempo, vaan yhtä hyllyä ylempää löytynyt lintuviini! Nimeen en tosin kiinnittänyt huomiota, vaan etiketin kuva on tarpeeksi hyvä tuntomerkki sen löytymiseen ensi kerrallakin. // 3. Samaisen viikon viikonloppuna vietettiin tyttöjen iltaa salaattibuffetin merkeissä. Meidän seurassa oli myös ystävämme Jussi, joka tosin vaikutti välillä vähän orvolta tyttöjen höpötyksiä kuunnellessa :D


1. Viime viikonloppu alko jo torstaina puolilta päivin, mikä sopi mulle paremmin kuin hyvin // 2. Valmistun ensi viikolla kandiksi tilaisuudessa, jota kutsutaan publiikiksi. Sinne tulevat siis kandeiksi, maistereiksi ja tohtoreiksi valmistuvat sekä heidän muutamat läheisensä. En ollut ajatellut ostaa uutta mekkoa, mutta publiikkipäivän lähestyessä myös vaatekriisi kasvoi, ja kaupoille sitä oli lähdettävä. Löysin täydellisen pikkumustan Vilasta ja ihanat uudet luottokorkkarit Kookengästä. Tosin kun sanoin mammalle löytäneeni pikkumustan, pienen hiljaisuuden jälkeen seurasi kysymys mekon pituudesta.. Ei, ei sellainen vesirajaminimekko, vaan lähes polvimittainen klassinen ja asiallinen mekko! D44. // 3. Viime lauantaina käytiin Eelin kanssa päiväseltään Rovaniemellä Eelin kummipojan synttäreillä. Vuosia tuli täyteen jo kahdeksan ja tupa oli täynnä juhlimaan saapuneita sukulaisia. Oli kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa, eikä niissä kakuissakaan ollut mitään vikaa!

Että sellaista tänne. Kivasti menee, arki rullaa, ja kohtahan tässä ollaankin jo hiihtolomalle. Sitä ennen on kuitenkin tiedossa kandiksi valmistuminen, vaihtoasioiden hoitoa ja vähän kaikkea muutakin. Toivottavasti niistä ehtisin tulla kirjoittelemaan reaaliajassa; ainakin aikaa pitäisi periaatteessa olla enemmän, sillä iltaluentoni ovat toistaiseksi ohi ja muutkin luennot jo jonkin verran vähentyneet. Tosin paljon puhutun laskentatoimen tentti odottaa jo nurkan takana, ja jos olisin fiksu, aloittaisin siihen kertaamisen hyvissä ajoin. Luultavasti en kuitenkaan ole, vaan tulen tänne panikoimaan osaamattomuuttani :D Näihin Snapchat-kuviin, näihin tunnelmiin; palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti