lauantai 30. tammikuuta 2016

Hupsista

Hola! Inhoan sanaa radiohiljaisuus, mutta ehkä se nyt olisi tässä paikoillaan. En kadonnut tarkoituksella, vaan tietokone ja blogit ovat jääneet kaiken muun varjoon; life happened. Toki osaksi syynä oli myös se, että itseäni ärsytti samaa kaavaa toistavat kuulumispostaukset, ja pidinkin sitten vahingossa vähän pidemmän tauon. No, onpahan ainakin niitä kuulumisia nyt kerrottavana! 


Viime postauksessa kirjoitin pakkasesta ja hetkessä elämisestä, ja onhan tässä viime aikoina tullutkin tarvottua pakkasessa eteenpäin ja arvostettua niitä hyviä talvisaappaita, jotka pitää varpaat lämpimänä juuri siinä tilanteessa. Nyt tosin pakkaset on kaikonneet, ja Oulussa ollaan käyty jopa plussan puolella! Ehkä sitä kohta uskaltaisi ostaa ensimmäiset tulppaanit, joita olen jo ihastellut kaupoissa ja sosiaalisissa medioissa. Ehkä sellaiset kauniit kukatkin omalla tavallaan edistäisi sitä hetkestä nauttimista; ne on kuitenkin vain hetken huumaa eivätkä kestä ikuisesti. Eipä sillä, myös meidän mullassa olevat kasvit on aika heikossa hapessa. Yksi tavoitteistani oli saada kukat pidettyä hengissä, ja ennen tammikuun loppua kehnolta näyttää :D Taitaa olla aika selvää mikä on meikän kehitettämisalue!

Opiskelujen suhteen stressi alkaa nostaa päätään. Laskentatoimessa olen aivan ulalla yksinkertaisimmistakin asioista ja englannin seminaarityö on alkutekijöissään. Keksin aiheen, joka yhdistää muutaman kiinnostuksen kohteeni ja sivuaineeni, eli englannin, viestinnän ja yritysmaailman. Aion tutkia yritysten viestintää ja miten niiden nettisivuilla olevat suomen- ja englanninkieliset informaatiot eroavat toisistaan, tai mitä yritysten nettisivuilta ylipäätään löytyy. Omasta mielestäni aihe kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta vähän jännittää, miten aiheesta löytyy aikaisempaa tietoa, millaista teoriaa aiheen tutkimukseen voi hyödyntää ja löytyykö aiheesta lopulta mitään tutkittavaa. Lisäksi aihetta  ja näkökulmaa täytyy rajata ja valita tutkittavat yritykset. Tekemistä siis riittää, eikä motivaatio ole kaikista korkeimmillaan yllättäen. Toivottavasti se vielä nousee esiin, kun pääsen kunnolla hommiin! Kandi syntyi jotenkin niin helposti, ja sen takia vähän pelottaa miten paljon enemmän työtä tähän tutkielmaan uppoa. Porskutan kuitenkin eteenpäin sen ajatuksen voimalla, että kaikki nyt tehty työ helpottaa sitten gradun väkertämisessä! Gradu ja maisterivaihe eivät enää muutenkaan ole niin kaukana, sillä kävin vihdoin tekemässä kandin tutkintoon vaadittavan kypsyysnäytteen, ja nyt odottelen sen tuloksia että pääsen ottamaan kandin tutkinnon ulos. Varsin jännittävää! Odotan jo niin sitä hetkeä, että pääsen vastaanottamaan oman sinisen kansioni ja musta tulee Bachelor(ette) of Arts. Eihän tällä kandin tutkinnolla hirveästi mitään tee, mutta on se silti omanlaisensa virstanpylväs.


Vaihtohaun käyn tekemässä ensi viikolla, sillä passini on vihdoin saapunut. Ja kyllä, passikuva oli yhtä kamala kuin pelkäsinkin. Sitä leuan ja poskien määrää! Edes tipaton tammikuuni ei ole laskenut turvotusta, joten samahan se oli sitten lopettaa rytinällä. Torstaina vietettiin legendaarisia Viherbileitä, ja etkoiltiin kavereiden kanssa meillä pitkästä aikaa. Aivan vallattoman hauska ilta! En tiedä onko se juominen sen arvoista, mutta ai että oli ihanaa olla kavereiden kanssa! Sai nauraa ja höpötellä kaikenlaista, tällaiset illat on niitä elämän huippuhetkiä. Jos itse bileet on aina olleet legendaariset, niin samaan kastiin menee niiden jälkeiset olotilat. Perjantai oli kuin toisesta ulottovuudesta, jossa voi vain maata sohvalla samassa asennossa koko päivän. Tai ei, ei edes pötköttää, sillä muuten maailma pyöri, vaan oli pakko istua. Se oli niin säälittävää että oli pakko itsekin nauraa tuon kämppiksen kanssa, joka pirteänä hääräili menemään. 


No mitäs muuta sitten? Kovasti odotellaan talviflunssaa, joten oon virittäytynyt rentoon sairastelutunnelmaan viltin, kuuman kaakaon ja Netflixin kanssa. Saatiin vihdoin Roswell päätökseen, mutta nyt on sitten se ongelma, mitä katsotaan seuraavaksi. Jos on jotain sarjaehdotuksia, saa jakaa tänne suuntaan! Tällä viikolle (lue: eilen) katsottiin loppuun Jessica Jones, josta oli kyllä harmillisesti tullut vain yksi kausi. Netflix on kyllä sarjoja pullollaan, mutta tuo toinen puolisko on itsekseen katsellut niin paljon sarjoja, että on vaikea löytää molempia miellyttäviä sarjoja. Elokuvian suhteen se on onneksi vähän helpompaa, ja niitä on myös tullut jonkin verran katseltua. Jurassic World, Burnt - Liekeissä ihana Bradley Cooper! sekä tänään ihan elokuvissa uusin Star Wars.

Ehkä se inspiraatio blogin suhteen palaisi pikkuhiljaa. Tai sitten pitäisi vain oikeasti tehdä jotain, että olisi enemmän kirjoitettavaa :D Anyhow, muksaa viikonlopun jatkoa, ja ensi kerralla sitten lupaan välittää positiivisempia viboja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti