keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Synttärihumua

Paaaaljon onnea vaan minä ja sisko, sillä eilen täytettiin hurjat 22 vuotta. Mulla jotenkin stressasi tulevat synttärit, sillä vaikka tykkään niistä ja niitä on odotettu koko syksy, pelkäsin ettei päivästä tulekaan kiva. En kyllä tiedä mistä tuollainen lähti - ja turhaahan se oli, sillä synttäripäivä oli ihan mahtava! Melkein koko päivän jaksoin hymyilläkin, ja suorastaan harmitti kun puolenyön jälkeen tajusin, että päivä oli ohi.


Päivä alkoi ihanasti aamupalalla sänkyyn; taitaa olla meillä jo vähän perinne. Pekonia, munakasta, paprikaa, kaakaota, appelsiinimehua, keksiä.. Kaikkea mistä tykkään! Harmi vain etten enää osaa syödä kunnon isoa aamupalaa, mutta onneksi varsinkin pekonit maistui Eelillekin :D Heti aamusta sain myös onnittelulaulun sekä lahjan, joka koostui useammasta osasta. Sain cupcake-reseptikirjan, ja odotan jo innolla että pääsen testaamaan hienoja reseptejä!. Lisäksi Eeli oli tehnyt rakkauslahjakortteja, eli lahjakortteja muun muassa hartia- ja jalkahierontaan :) Just tuollaiset lahjat on parhaita, kun on kunnolla mietitty lahjan saajaa ja se on annettu ajatuksella. Itse aina kinuan Eeliä hieromaan jumeja pois - huonolla menestyksellä, mutta nyt seuraavalla parilla kerralla voin vain heilutella lahjakortteja eikä auta kieltäytyä! Oli myös aika kiva yllätys, kun postiluukusta oli tullut suklaalevy Lauralta, ja vieläpä lempparisuklaata. Ihanan ja rauhallisen aamun jälkeen päivä jatkui leipomishommissa, sillä tein pari pellillistä paholaisen piirakkaa illan pikkujouluja varten. Oli myös jännä huomata, miten tuli armoton kiire, vaikka periaatteessa oli koko päivä aikaa valmistautua illan pippaloita varten... Mitäs me naiset. 


Meidän ainejärjestön pikkujoulut järjestettiin tänä vuonna vähän isommasti, ja juhlittiin Teekkaritalolla. Pikkujoulujen aluksi oli syyskokous, jossa valittiin Verban hallitus ensi vuodelle. Vähän haikea olo tuli, kun en nostanut kättäni ylös ja ilmoittautunut mukaan hallitustoimintaan. Takana on kaksi aivan mahtavaa vuotta, uusia kavereita ja kokemuksia, hauskoja kokouksia, hyviä tapahtumia, ja lähes koko ajan piippaava whatsapp-ryhmä. Hitsi, molempina vuosina mukana oli kyllä ihan hullun hyvä porukka! Juuri ne ihmiset teki koko hommasta niin hauskaa. Oli kiva olla mukana järjestämässä tapahtumia ja nähdä kun ihmiset viihtyy niissä, ja saada sisäpiirin tietoa sekä olla perillä asioista ensimmäisten joukossa. Ensi vuonna mukana on tosi hyvältä vaikuttava porukka, ja oon ylpeä omista fukseistani, joista tosi moni lähti mukaan hallitustoimintaan. Innolla odotan millaisia juttuja tuleva hallitus meille tavallisille jäsenille järkkää!


Syyskokouksen jälkeen paikalla olijat lauloi mulle ja Lauralle onnittelulaulun, vieläpä usealla eri kielellä! Oli aika kiva yllätys :) Pikkujouluissa oli paljon vapaata seurustelua, mutta sinne oltiin järjestetty myös ohjelmaa. Viime vuoden tapaan logopedien kuoro Communican Kuiskuttelijat kävi vetämässä pari settiä, ja jälleen meidän pj sekä entinen pj hyppäsi mukaan räppäämään, oli aika hienoa! Myös yksi meidän fuksi sekä kaverinsa soittivat akustisesti muutaman biisin, ja vitsi miten upeaa heidänkin soittonsa oli. Biisivalinnat oli aika sielukkaita, näin paremman sanan puutteessa, ja heidän esittämänsä joululaulutkin oli aivan älyttömän upeita versioita. Tällaista toivoisi lisääkin Verban tapahtumiin, kun kerta meidän riveistä musiikillista lahjakkuutta löytyy. Myös minä osallistuin ohjelman tekemiseen: pidettiin Lauran ja Jennin kanssa jouluinen tietovisa. En tiiä tykättiinkö siitä tai oliko se vaikeustasoltaan sopiva, mutta ainakin sen tekeminen oli hauskaa! Harmi vain ettei hienosti animoimani diaesitys näkynytkään, vaan jouduttiin vetämään se ihan suullisesti. Kaikki pyörähtelevät lumiukot ja pingviinit jäi nyt sitten näkemättä, nyyh. Onneksi paikalla oli kuitenkin joulupukki, jolta sai pienen lahjan, jos oli itsekin tuonut jotain. Viimeisenä ohjelmanumerona oli perinteinen diplomien jako, eli vuoden aikana ansioituneet verbalaiset saivat uuden tittelin ja diplomin sen kunniaksi. Itse ehdotin aika monta diplomin saajaa, ja oli kiva nähdä että suurin osa ehdotuksistani toteutettiin! Illan aikana palkittiin muun muassa vuoden parhaat viikset, fuksin onnistuneesti saalistanut tyyppi, liikuntavuorolla ansioitunut ikiliikkuja sekä bileissä vähissä vaatteissa viihtyvä nordisti eli nudisti. Ja kaikki oli kyllä ihan ansaittuja! 


Vuoden ensimmäiset pikkujoulut oli ihan älyttömän hauskat ja railakkaat. Hyvä fiilis johtui pitkälti synttäreistä ja lukuisista onnitteluista joita sain; ihania ihmisiä! Syntymäpäivän kunniaksi jaksoin myös juhlia pidempään kuin pitkään aikaan, ja kotiin lähdettiin vasta kolmen aikaan. Tänään se näkyi sitten armottomana väsymyksenä ja kipeänä tukkana, mutta kiinalainen ruoka pelastaa kaiken. Oikeasti, kana-annos cashew-pähkinöillä on mun uusi ehdoton lemppari, joka sopii erityisesti lievän tai vähemmän lievän darran karkottamiseen. Tänään myös kahviteltiin perheen kesken, synttäreiden kunniaksi tietty, joten aika kivat pari päivää on ollut. Synttäreistä tulee niin spesiaali olo, ja ihan ne facebook-onnittelutkin saa aikaan kivan lämpimän tunteen. Nyt pitäisi sitten kääntyä taas opiskelu- ja arki-moodiin, mutta onneksi viikonloppu häämöttää jo! Tosin siitäkin mahtaa tulla aika opiskelujen täyteinen; jospa jonnekin väliin saisi mahdutettua vähän joululahjashoppailua ja yleistä joulufiilistelyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti