torstai 1. lokakuuta 2015

October

Lokakuun ensimmäinen, wooow. Syksyn toinen kuukausi alkoi aika kivasti, sillä tänään aurinko paistoi melkein selkeältä taivaalta. Pitkästä aikaa uskalsin laittaa nahkatakin päälle yliopistolle lähtiessä; ei ainakaan tarvinnut pelätä sadetta. Muutenkin päivä oli aika jees: sai nukkua myöhään, vain yksi luento surprise, herkullisia tortilloja, hyviä sarjoja, musiikkia, ja sain taas ilmoittauduttua yhdelle kurssille. Hyvä minä! Tosin ilta pitäisi pyhittää roikkuville kouluhommille, joten saa nähdä kauanko hyvät fiilikset jatkuu...


Lokakuu tuo mukanaan kaikkea kivaa! Toki on sellaiset epämääräiset syksyiset kelit eikä tiedä mitä pitäisi pukea, mutta esimerkiksi viime postauksessa mainitsemani Nordistipäivät on kyllä kovasti odotettu juttu. Alan olla jo ihan täpinöissäni, huomenna sitä mennään! Myös ensi viikonloppu on täyteen buukattu, kun mennään Vuokattiin juhlimaan iskän synttäreitä. Siitäkin tulee varmasti hauskaa, sillä kahvittelun ja syömisen lisäksi luvassa on patikointia. Toivottavasti kaikki lehdet ei ole tippuneet siihen mennessä ja päästään nauttimaan luonnosta ja ruskan väreistä! Loppukuussa päästään myös juhlimaan, tietysti Halloweeniä, jej. Asuideoita on jo, ja viime vuoden tapaan ajattelin mennä vähän pienemmällä budjetilla taas. Vaikka ainahan sitä innostuu selailemaan naamiaisasuja, mutta jospa tällä kertaa ihan maltillisesti. Lokakuuhun haluan tuoda myös syyskuun puolelta mukavia juttuja, kuten brunssi ihanien ystävien kesken ja sen jatkot shoppailukierroksella. Tuollaiset hetket kyllä piristää ihan älyttömästi! Viime viikolla päästiin myös viettämään erään ystävän läksiäisiä, ja vaikka onkin kiva kokoontua yhteen, en kyllä millään haluaisi päästä kavereita pois Oulusta, varsinkaan niin kauas kuin Helsinkiin. Onneksi sinne lentää tunnissa, ja ystävätkin on lopulta vain whatsapp-viestin päässä.


Jotenkin meitsi on nyt ihan fiiliksissä tästä syksystä, ja olisin heti paljon enemmänkin, jos viimeisetkin ampiaiset luovuttaisivat ja menisivät talviunille. Mun tekisi vain mieli polttaa kynttilöitä, juoda kuumaa kaakaota, ja vaihtoehtoisesti joko kuunnella musiikkia pitkästä aikaa Paramorea ja lukea blogeja tai sitten katsoa hyvää sarjaa vilttiin kääriytyneenä. Anything goes. Voisin melkein veikata, että tämä syysfiilistely johtuu vahvasti mun uudesta piposta, joka on vihdoin saapunut - ja se on ihan perfect! Pipo on päässyt käyttöön melkein joka päivä, eikä sen takia edes haittaa, vaikka hiukset ei haluaisi asettua; pipo pelastaa tilanteen. Nyt kun vielä löytäisi sen täydellisen neuleen tai neuletakin, niin voisi tulla vaikka ensilumi. Oiih, sitä odotellessa!

I couldn't leave even if I wanted to
'Cause something keeps pulling me back to you
From the very first time we loved
From the very first time we touched
The stroke of your fingers
The scent of you lingers
My mind roaming wild
Major Lazer ft. Ellie Goulding: Powerful

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti