keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesäkuume

Minä niiin odotan että kesäkurssit loppuu, ja pääsen ihan oikeasti lomalle. Haluan jo ottaa kaiken irti, enkä viettää alkupäivää odottaen illan luentoa, joka inhottavasti katkaisee päivän. Ja sitä paitsi sinne tulee aina kiire - ainakin mun pään sisällä, koska yleensä istun sitten salissa odottamassa sen 15 minuuttia ennen kuin luento alkaa. Onneksi jäljellä on enää ihan pari luentoa näin kesäkuussa!


Mulle iski nimittäin kesäkuume. Ihan kuin jonkinlainen paniikki; apua nyt on jo kesäkuun toinen viikko, minne katosi toukokuun vapaapäivät, ensi viikolla jo juhannus! Pitää vain malttaa odottaa hyviä ilmoja, jotta pääsee toteuttamaan kaikkia kivoja kesäsuunnitelmia. Huomenna mennään kamujen kanssa Suomen Tivoliin, ja vaikka ihan helteistä ei päästä viime vuoden tapaan nauttimaan, uskon että meille tulee aika hauska päivä. Vähäinenkin auringonpaiste riittää tuomaan sitä kesäfiilistä! Tosin viikonloppuna mulle ja Lauralle riitti ankara vesisadekin; päätettiin nimittäin mennä keskellä yötä pienelle kävelylle, vesisateesta huolimatta. Vähän lyhyeksihän se lopulta jäi, mutta ajatus on tärkein! Ja se, että edes osa sipseistä toivottavasti kulutettiin pois...


Ajatuksen tasolla on myös mun ja Eelin kesälomareissu, josta oon kuitenkin jo aika innoissani! Kohde on täysin auki, samoin ajankohta, mutta ilmaan on heitetty idea, että mentäisiin johonkin. Ei olla oikeastaan käyty kahdestaan missään reissussa, joten sille on nyt korkea aika, kun molemmilla on lomaakin. Vaihtoehtoja on vain niin paljon! Olisiko Tampere kiva, siellä kun on kavereita joita voisi nähdä samalla, ja varmasti tekemistä löytyisi? Tai vähän etelämmäs, jossa voisi vierailla useamman kaupungin vanhoilla ja tunnelmallisilla kaduilla? Vai ehkä jopa Tukholman risteily Turusta tai Tallinnaan Helsingistä? Vaikka haaveilu on kivaa, kyllä minä jo haluaisin jotain konkreettista, jota ihan oikeasti odottaa.


Myös kesän soittolista on alkanut muotoutua, ja kuuntelen sitä joka päivä. Keskittyminen vain meinaa takuta, ei niinkään sen musiikin takia, vaan koska kuuluu niin hyviä biisejä, ja jään kuuntelemaan niitä ja muistelemaan kaikkia kivoja juttuja. Voi, ihania menneiden kesien hetkiä. Tästäkin kesästä mulla on mahan pohjassa tosi hyvä fiilis, ja ehkä se paniikki on sitten enemmän innostusta ja jännitystä. Sellaista hyvää jännitystä, ei niin kuin ennen tenttiä, johon on lukenut huonosti, vaan ennen bileitä, joita on odottanut kuin kuuta nousevaa, niin kuin se sanonta menee. Ja tätä kesäähän on odotettu!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu sinulla! Ottaisin omaankin kaappiin. :) Itse olen jo aika monessa tivolissa ja huvipuistosssa pyörinyt tänä kesänä ja kohta taas uudestaan, niissä on aina vaan yhtä hauskaa. Kiva päivä varmasti teillä siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tykkäsin kyllä itsekin asusta, vaikka tuuliselle päivälle vähän huono valinta olikin :D
      Oho, sähän oot sitten ollut jo ehtiväinen! :) Odotan kyllä jo huomista kovasti, tivolit ja huvipuistot on kyllä aina niin hauskoja!

      Poista