maanantai 25. toukokuuta 2015

I wanna dance under the Mexican sky

Vaan olipas aika muikean kiva viikonloppu! Sen voimalla jaksaa istua iltaluennoilla yliopistolla, vaikka kasvatusfilosofia vähän turhan abstraktilta pölinältä välillä tuntuukin.

Äiskäräiskäle tuli viikonlopuksi tänne Ouluun, tarkoituksena laittaa meidän lapsosten parvekkeet kesäkuntoon. Ne on nimittäin jääneet vähälle huomiolle, mutta jotenkin innostuttiin kaikki tänä keväänä niitä laittamaan. Itse tykkään meidän mamman pettämättömästä sisustystyylistä, ja rahallisen avustuksen lisäksi äidin mielipiteet oli siis kaivattuja. Viikonlopun tuloksena on siis kolme kotoisaa parveketta, joilla kelpaa kyllä istuskella! Laittelen kuvia meidän partsista sitten, kun olen sen saanut kuvattua aurinkoisella säällä. Mutta voi vitsit että mä tykkään! Siitä tuli monta kertaa parempi mitä olin ajatellut. Lopputulos ei vastaakaan mun visiota täysin, mutta musta tuntuu että näin onkin parempi. Tämän enempää en vielä paljasta, saatte odotella jonkin aikaa :D


Lauantaina katsoin tietysti Euroviisuja. Mun mielestä voitto meni hyvälle biisille, yksi mun lemppareista, vaikka sitäkin spekuloitiin että se jonkin sortin plagiaatti olisi. Muita lemppareitani oli Viro, Norja, Serbia ja Espanja, sekä myös Itävallan kappale, joka ei saanut yhtään pistettä :D Vähän sääliksi kävi, kun isäntämaa kuitenkin oli kyseessä. Itselle tuli siitä biisistä vähän Coldplay-vibat! Ruotsin voittobiisiä tullaan varmasti kuulemaan kesällä radiosta, vähän kuin Loreenia aikoinaan. Hui, tulee aika nostalgisia fiiliksiä siitä kappaleesta!


Tällä viikolla on taas menoja suuntaan ja toiseen. Yliopistolla saa taas rampata urakalla, keskutassakin pitäisi pyörähtää, kamuja nähdä, lukea tenttiin ja tehdäkin se tentti.. Ja loppuviikosta sitten Sodankylään juhlimaan Eelin pikkusiskon lakkiaisia. Loppukevät ja alkukesä on kyllä mukavaa aikaa; kesällä on kiva herätä aikaisin ja viettää koko päivä duunaillen eri asioita. Sellainen tunne tuli tänäänkin, kun jo ennen puolta päivää oltiin käyty ostamassa vielä viimeiset jutut parvekkeelle ja kävelin ruokakaupasta kotiin. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri askel Meerille, vai miten se meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti