perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisheipat

Pääsiäisheipat Kalajoelta! Tulin tänne eilen ja onhan se kivaa olla välissä kotikotonakin, vaikka senkin toisaalta huomaa, ettei tänne enää kaipaa ihan niin usein kuin vaikkapa ekana opiskeluvuonna. Ja täällä on melkein kaikki lumet sulaneet, ihanaa! Muuten keli ei ole kovin keväinen; viime pääsiäisenä aurinko paistoi ja pärjäsi hyvin kevättakilla. No, sitten kun ne ihanat kevätsäät vihdoin tulee, niitä osaakin arvostaa ihan kunnolla.


Kuluneella viikolla kävin tuttuun tapaan parissa Verban kokouksessa, olin hämmentyneenä rahoitusmarkkinoiden luennolla, ja palautin myös tämän kevään viimeisen käännöksen. Lisäksi mulla oli eilen yhden enkun kurssin esitelmä, joka tosin piti pitää pareittan - ja kummasti päädyin Eelin pariksi :D Tiedä sitten oliko hyvä vai huono juttu, mutta saatiinpahan tehtyä ja esiteltyä. Tosin itse esitelmän pitäminen meinasi jäädä välistä, kun luento läheni loppuaan, muiden esityksistä kyllä keskusteltiin ja sitten oltiinko jo lähdössä pois.. Saatiin onneksi pitää meidänkin esitelmä, vaikka vähän vauhdikkaasti käytiinkin se läpi :D


Keskiviikkonakin meidän yhteistyö toimi mallikkaasti, kun aprillattiin Eelin äitiä! Eeli keksi tehdä klassisen pilan, eli otettiin kuva meidän käsistä, joissa oli vasemmissä nimettömissä sormukset. Pila meni läpi onnistuneesti, ja myös Eelin sisko vaati nähdä todistusmateriaalia. Omia porukoitani en uskaltanut huijata, ja onneksi Eelikään ei huijannut mua, samaan aiheeseen liittyen esimerkiksi juurikin kosimalla. Siitä olisi ollut leikki ja nauru kaukana, kun olisi paljastunut että se olikin pelkkä vitsi :D


Tälle pidennetylle viikonlopulle mulla ei ole sen kummepia suunnitelmia; kotona himmailua, kavereita, kouluhommia, Reemaa. Uusimman Reeman tekemisessä päätettiin vihdoin kokeilla taitto-ohjelmaa, joten saa nähdä meneekö meillä hermot ihan totaalisesti vai tuleeko lehdestä ennennäkemättömän hieno. Epäilen ensimmäistä, mutta eihän sitä koskaan tiedä! Toivon myös, että ehtisin saunoa mahdollisimman paljon, laittaa hiusnaamion ja elvyttää mun kuolluttaa tukkaa, käydä kävelyllä tutuissa maisemissa, hoitaa kisua, ja syödä äitin herkullisia kotiruokia.


Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta, kun ensimmäistä kiharsin omat hiukseni onnistuneesti! Tosin aika lahjakkaasti suoristuivat Oulun tuulisessa ja sateisessa säässä, ja nämäkin kuvat on otettu ulkona seikkailemisen jälkeen, mutta olin silti ylpeä saavutuksestani. Varsinkin, kun itse tykkään että kiharat on enemmänkin lainemaiset. Alan pikkuhiljaa kehittyä myös muiden eli lauran hiusten kihartamisessa, joten seuraava looginen askel onkin saada myös oma kuontalo kuntoon. Mutta hitsi miten vaikeaa on tajuta kääntää kiharrinta ja hiuksia oikeaan suuntaan peilistä katsoen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti