lauantai 3. tammikuuta 2015

welcome 2015!

Teen vielä erikseen postauksen kuluneesta vuodesta 2014, mutta nyt - bye bye! Koska en oo vielä ehtinyt käydä sitä läpi blogin avulla, vähän vaikea sanoa mitä mieltä siitä oon. Toisaalta mielessä on alkuvuoden ahdistus ja paha mieli, ja toisaalta taas yhteenmuutto ja jäätelökesä Kalajoella. Ehkä kuitenkin toivon, että tästä vuodesta tulee paaaljon parempi; ei 2014 nyt niin huippu kokonaisuudessaan ollut. Uuden vuoden lupauksia oon tosi huono tekemään, sillä ei ne kuitenkaan pysy. Terveellisempi elämä on vähän vaikea saavuttaa, kun tykkään niin hulluna juhlia ja syödä herkkuja! Silti ajattelin koota joitain tavoitteita, ajatuksia, joita haluan kokea, tehdä, ja saavuttaa tämän vuoden aikana. Ihan omiakin ajatuksia selvittääkseni :)


Haluan matkustaa. En välttämättä ulkomaille (koska lentopelko) mutta edes Suomen sisällä! Kesäinen roadtrip tyttöjen kanssa olisi huippu, tai vaikka loma lämpimässä Jennin kanssa; tästä ollaan puhuttu ja haaveiltu useamman kerran. Tai Eelin kanssa pitkä viikonloppu jossain. Haluan uusia kokemuksia, nähdä Suomea ja maailmaa, ja nauttia siitä tunteesta kun on reissussa. Katsella ympärille silmät pyöreänä, käydä ravintolassa syömässä, nukkua vieraassa paikassa, ottaa valokuvia, hölmöillä turistina - koska eihän ne meitä tunne.

Tehdä smoothieita. Edes jonkinlainen askel kohti sitä terveellisempää elämää, ja eipähän lojuisi blender turhaan keittiön nurkassa. Tammikuun ajattelin pitää tipattomana ja korvata alkoholiannokset herkullisilla smoothieilla, ja opetelle aina uuden reseptin siskon smoothie-kirjasta.

Kokeile uusia reseptejä. Epävarmuus on mun heikkous keittiössä, ja haluan olla hyvä kokki. Ruuanlaitto on kivaa, samoin kuin syöminen, ja ruoka on hyvää. Ei siis pitäisi olla ongelma kokeilla erilaisia ohjeita. Täytyy vain aloittaa yksinkertaisista ja edullisista ohjeista ja edetä oman tason mukaan. Ja mikä parasta, parhaimmat voin kirjoittaa ylös joululahjaksi saamaani reseptikirjaan!

Kesätyö Oulussa. Kalajoella vietetyn kesän jälkeen tulin siihen tulokseen, että ensi kesän vietän Oulussa. En osaa tarkalleen sanoa miksi; tuntuu vain että on taas sen aika. Haluan, että Oulun mun kaupunki, hei minähän asun siellä kuitenkin! Tiedän, että kesällä siellä on niin mukavaa, kaunista ja paljon tekemistä. Työn puolesta haluaisin myös sellaisen työn, jossa on mukavaa ja viihtyisää, se tuskin on liian paljon vaadittu. Sen sijaan vapaat viikonloput voi olla aikaa kaukaa haettu toive, mutta aina saa yrittää!

Kandin tutkinto. Ja minustahan tulee englantilaisen filologian kandi, se on varma. Jos mitään maata mullistavaa ei tapahdu. Jos laskuni pitävät paikkansa, opintopisteet riittävät tutkinnon ulostottamiseen luultavasti jo keväällä, mutta ajattelin tehdä sen vasta syksyllä. Sitten sitä aletaankin valmistautua maisterin tutkintoon, hurjaa. Ja tässä vaiheessa opintoja voisi muutenkin olla aiheellista selvittää, mitähän ihmettä sitä haluaisi tehdä isona.

Ole kiva. It's nice to be important, but it's more important to be nice. Mulla on ihania läheisiä, joten miksen kertoisi sitä? Ja varmasti jonkun ihan ventovieraan päivä ei ainakaan huonone, jos yrmeän ilmeen sijaan hymyilee edes pikkuisen.


... Ja ehkä kaksarin ja pömppiksen eteen voisi vähän vaivaa nähdä. Ehkä.

2015 - Bring it on.

3 kommenttia:

  1. Hei ajattelin semmosta et voitko laittaa noi kuvat jotenki muuten ku puhelimella pitää ainakin painaa tosta kuvasta ja se aukee uudelle sivulle aina. Hidasta ja turhauttavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Täytyy myöntää, etten itse ole edes ajatellut asiaa, koska todella harvoin luen blogeja puhelimella, varsinkaan omaa blogia. Tietokoneella kuvat siis ainakin näkyvät ihan oikein ja sen takia en ole kiinnittänyt niihin sen kummempaa huomiota :) Täytyy nyt tutkia tätä asiaa, aikaisemmin olen ladannut helposti Photobucketin kautta, mutta katson nyt myös muita vaihtoehtoja! :)

      Poista
    2. Vaihdoin nyt asetuksia niin, että myös mobiililaitteissa näkyy blogin "normaali" versio, ja itselläni tuo ainakin tuntuu toimivan ja kuvat näkyvät nyt myös puhelimessa :)

      Poista