sunnuntai 25. tammikuuta 2015

potutusta ja piirakkaa

Ihan sunnuntaifiilis - sellainen, että haluaisi vaan rauhassa luka blogeja tai katsoa telkkaria sohvan nurkasta käsin, vilttiin kääriytyneenä. Vähän niinkuin minä nyt! Aika hassusti mun sunnuntaitraditioksi on muodostunut herätä siinä ennen puolta päivää, juoda kaakaota ja katsoa AVA:lta pari jaksoa Grand Designsia. En ymmärrä, miten näin on päässyt käymään; ne jaksot toistaa aina samaa kaavaa, ja jossain vaiheessa käy aina niin, että huomaan keskittyväni juurikin blogeihin ja kaikkeen muuhun. Kaiken lisäksi, jotkut niistä taloprojekteista on aika mahtipontisia eikä yhtään mun tyylisiä, joten arvoitukseksi jää, miten silti jaksan katsoa sitä. Tai ainakin esittää että katson.


Vaikka viikonloppu alkoi hyvissä fiiliksissä, eilinen ei ollut mikään paras päivä. En tiedä heräsinkö väärällä jalalla vai mistä oli kyse, mutta ärsytti vaan! Piti siivota ja käydä kaupassa ja oli paljon hommaa.. Mutta nopeasti päivä kuitenkin alkoi paranemaan: löysin mun kadonneen rahapussin!!! Ihan kotoa siis, vähän noloa.. Kyllä me tutkittiin kaikki paikat moneen kertaan silloin kun se katosi, mutta niin vain lompakko löytyi viirirykelmän joukosta. Meillä oli siis pippalot sinä iltana, kun lompsa katosi, ja koristeena oli viirejä. Muistaakseni ne kyllä kerättiin pois vasta seuraavana päivänä ja siksi en ymmärrä miten rahapussi voisi olla niiden joukossa, mutta oh well.. Onneksi en ehtinyt vielä uutta ajokorttia hommata, joten nekin rahat säästyivät! Plus lompakossa oli ainakin kymmenen euroa käteistä, success!


Leivoin myös herkullisen tacopiirakan. Sitä oon tehnyt jo pari kertaa, aina vähän eri lailla, mutta alkaa jo menemään aika ulkomuistista. Varsinkin kun käyttää valmista piirakkapohjaa :D Eiliseen piirakkaan laitoin jauhelihaa mausteineen, paprikaa, punasipulia ja tomaattia, mutta myös tacolastuja sekä cheddarjuustodippiä! Maku ei ollut ihan niin juustoinen kuin olisin toivonut, mutta olihan se silti aika pirun hyvää.

Illalla käytiin kävelyllä Eelin kanssa. Oli ihan pimeää, satoi paljon lunta, ja liikkeellä ei ollut juurikaan muita kuin me kaksi :) Reippailun jälkeen käperryttiin sohvan nurkkaan katsomaan leffaa; ja loppujen lopuksi, eihän se päivä niin huono ollutkaan, vaan itse asiassa aika kiva! nyt pitäisi vain päättää mille sitä seuraavaksi alkaisi. Kouluhommat odottelee, mutta toisaalta tekisi hirveästi mieli järjestää makuuhuoneen sotkuista lipastoa ja raahata työpöytä vaatehuoneesta makkariin... Saapa nähdä! Muutenkin tuo sisustuskuume nostaa taas päätään, syytän kevättä ja lukemieni blogien inspiroivia postauksia. Kai sitä pitää jossain vaiheessa koota taas omia haaveita yhteen, vaikkapa postauksen muodossa. Vaikka haaveeksi taitavat jäädäkin tällä opiskelijabudjetilla :D

2 kommenttia:

  1. Miten mä en tiennyt että tacopiirakka on olemassa?? Täytyy kokeilla joskus, näyttää niin hyvältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se "taco" tulee lähinnä siitä taco-mausteesta ja meksiko-viboista, ja tacopiirakan nimellä aina googlailen ohjeita :) Kannattaa kokeilla, hyvää on ja saa itse vaihdella täytteitä! :)

      Poista