tiistai 18. marraskuuta 2014

Vastauksia!

Kysymyspostaukseen tuli oikein kivasti kysymyksi, ja nyt on tietysti vastausten vuoro! Oli mukava päästä kirjoittelemaan vastauksia teidän kysymyksiin, osa oli aika kinkkisiäkin! Toivottavasti saatte vastauksia mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin ja ehkä opitte jotain uutta tämän blogin kirjoittajasta :)


Kuinka usein käyt juhlimassa? Hmm varmaan parin viikon välein suunnilleen, ja useammin viikolla kuin viikonloppuisin. Viikolla on opiskelijabileitä, niin niissä tulee käytyä aika paljon. Viikonlopun on aika pitkälti varattu rauhoittumiselle ja kouluhommille, vaikka välillä silloinkin tulee lähdettyä viihteelle. Sanoisin kuitenkin suunnilleen kolme tai neljä kertaa kuussa, riippuu ihan miten tapahtumisa on tiedossa!

Mikä on lempiyökerhosi/-baarisi? Kalajoella Dyyni, Oulussa.. Apollo ja Kaarle on kivoja, ja 1Barissa on kiva istuskella ja aloitella :) 

Mikä on lempialkoholijuomasi? Tähän mulla on tapana vastata aina pinkki ufoshot, ja onhan se aika hyvää! Lisäksi tykkään lähes kaikista siidereistä ja peruslonkeroista: aluksi tykkäsin tosi makeista, sitten kuivasta omenasta, ja nykyään tykkään vaihdella minkä makuista juon. Niin, ja sitten perussekoitus Suomi-viinaa ja appelsiinimehua menee aina!

Minkä kappaleen tahtiin tykkäät tanssia, kun olet juhlimassa? On aika paljon sellaisia kappaleita, jotka aiheuttaa iiiiik tää on tää biisi! -reaktion.. :D Tässä kuitenkin jotain lemppareita mitä tulee mieleen tällä hetkellä: Burn, Give me everything, Fireball, Titanium, What is love, Boom kah, Boom clap,... Tässä nyt jotain!

Kun menet ulos, pukeudutko mieluummin rennosti tennareihin vai hienommin hameeseen ja korkokenkiin? Hmm ehkä vähän näiden kahden yhdistelmä! Korkkareilla en jaksa ikinä olla, niin siksi tennarit. Kuitenkin tennareiden kaveriksi haluan laittaa jonkun hienomman paidan, ettei asu ole liian arkinen, ja tykkään myös käyttää hameita tennareidne kanssa.

Muistele joitain viimeaikaisia hyviä bileitä? Viime viikonloppuna oli aika hauskaa, kun käytiin tyttöporukalla 1Barissa Starry Eyes-blogin bileissä, ja jatkoin sieltä Jennin kanssa Apolloon. Opiskelijabileistä sitten ehdottomasti Mallasappro, tosi kiva ilta ja hullun hauskoja muistoja, ja sitä ennen Vulcanalia, joka oli aivan huippu ja paras ilta piiiitkään aikaan!

Voisitko kuvitella opiskelevasi jotain muuta alaa? Tai mitä muita vaihtoehtoja sulla oli lukion jälkeen? Lukion jälkeen hain kielten opiskelun lisäksi journalistiikkaa ja journalismia, ja periaatteessa voisin kuvitella opiskelevani sellaista alaa. En vain tiedä millaista sen opiskelu käytännössä on niin vaikea sanoa olisinko viihtynyt sillä alalla yhtä hyvin kuin nykyisellä! Kielten opiskelusta kyllä tykkään, ja toisaalta uudet sivuaineopinnot kauppatieteiden parissa on myös olleet mukavia, vaikka vähän haastaviakin. Ehkä olisin viihtynyt sillä alalla ihan pääaineopiskelijana, jos olisin lukiossa panostanut tarvittaviin aineisini ja kouluttanut itseni tarpeeksi fiksuksi :D 

Mikä on lempitv-sarjasi ja lempileffa? Sarjoja on aika monta; Once Upon a Time, Walking Dead, MasterChef Australia, Valehtelevat viettelijät (Pretty little liars).. Ja nyt alkoi se uusi tv-kanava Hero, jolta näkyy Happy Endings, joka vaikuttaa aika hauskalta, samoin kuin maanantaina alkanut Devious Maids. Elokuvista lemppari on The Perks of Being a Wallflower, tykkäsin ihan hulluna!

Mitä blogeja luet (jos pari suosikkia saisi)? Jotain lemppareita: Sweet vanity, Haidi, Starry eyes, From London, Taru's collection, ja Mrs. Lakeus. 


Mistä liikkeestä ostat vaatteita eniten? Varmaan H&M tai Vero Moda/Only.

Voisitko värjätä hiukset esim ruskeaksi? Kyllähän siitä aina välillä haaveilee, mutta en tiedä uskaltaisinko kuitenkaan :D Haaveilen siitä, että värjäisin hiukset kevytvärillä tms pinkiksi!

Jos olisi pakko osallistua johonkin tositv-ohjelmaan, niin mihin osallistuisit ja miksi? En kyllä ikinä tule osallistumaan, koska en uskalla! Mutta joku BB olis tosi siisti jos sinne uskaltaisi mennä! Tai Selviytyjät! Joo, Selviytyjät! Tai Geordie Shore.

Mikä on lempiruokasi? Ja lempiravintolasi? Lempiruokaa on tosi vaikea päättää, mutta tykkään melkein kaikesta jossa on vuohenjuustoa ja kanaa. Tai esimerkiksi Erkin nyhtöpossupurilaiset on tosi hyviä! Lempiravintola.. Ehkä ihan vaan Amarillo.

Entä mikä on oma bravuuriruokasi? :D Apua saako nauraa.. Tykkään ruuanlaitosta mutta en ole kauhean hyvä siinä.. Ehkä ihan joku perus nuudeli-kana-herne-feta-sekasotku :D

Suolaiset vai makeat herkut? Sipsit! Vaikka toisaalta jäätelö ja suklaa...

Äänestätkö yleensä vaaleissa? Parhaani mukaan joo. Kalajoella se oli helpompaa, kun esim kunnallisvaaleissa tai seurakuntavaaleissa tiesi suunnilleen ehdokkaat ja tuntui että niiden tekemät päätökset oli lähempänä itseä ja vaikutti itseen. Näin Oulussa tuollaiset vaalit jää välistä, mutta eduskunta-, presidentin- ja eurovaaleissa kyllä äänestän! Ja mitä vaaleja yliopistossa on, niin niissäkin. Ei voi valittaa jos ei äänestä!

Mikä sinusta tulee isona? En minä tiiä... Koko ajan sitä tässä mietitään!

Entä mikä oli lapsuuden unelma-ammattisi, ja voitsitko kuvitella olevasi siinä työssä/ammatissa? Minusta ei näyttelijää tai laulajaa saisi millään, eli en voisi kuvitella olevani.

Mitä pelkäät? Ötököitä, käärmeitä, kuolemaa, terveyden menettämistä, sitä että ei saa elämältä mitä haluaa, läheisten menettämistä.

Mistä haaveilet? Tatuoinnista, pinkeistä hiuksista, unelmakropasta, lottovoitosta, valmistumisesta, antoisasta työpaikasta, kesästä, häistä, perheestä, onnellisestä elämästä.

Kuvaile tyyliäsi kolmella adjektiivillä! Rento, mukavuudenhaluinen, vaihteleva.

Mikä on lempiruokasi ravintolassa? Varmaan joku vuohenjuustohampurilainen :)

Mikä on lempiruokasi itsesi laittamana? Ei varmaan voi sanoa että tykkää itsensä laittamasta ruuasta, mutta joskus tehtiin Eelin kanssa yhteistyössä lohta, joka oli tosi hyvää, ja välimerellistä lihamureketta, joka oli myös herkkua.

Mitä meikkejä käytät päivittäin? Meikkivoide, peitepuikko, puuteri, ripsiväri, kulmakynä ja poskipuna.

Seuraatko ketään vloggaajia? Enpä oikeastaan! Vaikka Jenna Marbles on tosi hauska :D

Voisitko kuvitella tekeväsi joskus videopostauksen? Esimerkiksi asuntopostauksen videolla joo, niin kuin olen tehnytkin aikaisemmin. Mutta sellaisia höpöttelypostauksia tuskin, vaikka mietin että olisiko pitänyt näihin kysymyksiin vastata videolla :)

Minkälaisista blogeistä pidät? Eniten lifestyle-blogeista, ja tykkään lukea oululaisten blogeja, tai jos kirjoittaja on samanikäinen kuin minä tai muuten samassa elämäntilanteessa. Paria hääblogia seuraan kans!

Minkälaiset blogit eivät iske? Jos on vain tosi pinnallisia juttuja, tai liikaa kuvia. Joskus kuviakin voi olla liikaa!


Tykkäätkö asua Oulussa? Tykkään, ihan hirveästi!

Missä kaupungissa voisit kuvitella että asut tulevaisuudessa? Vaikka täällä! Joskus aikaisemmin olen vastannyt tyyliin: ei liian etelässä, ei liian pohjoisessa, ei liian idässä... Koita nyt siitä ottaa selvää!

Entä missä et haluaisi asua? Jossain tosi pienellä paikkakunnalla en varmaan viihtyisi, tai toisaalta liian suuressa, esim Helsinki on mulle jo vähän liian suuri. Toisaalta olisi kiva asua ulkomaille, ja siellä kaupunkien koot kasvaa aika nopeasti, mutta kaikkeen tottuu.

Jos saisit valita, lähtisitkö nyt kaupunki- vai rantalomalle? Minne? Jos ei tarvitsisi huolehtia yhtään rahasta tms, niin Yhdysvaltoihin joko Kaliforniaan tai Floridaan! Eli yhdistetty ranta- ja kaupunkiloma :) 

Mikä on unelmiesi lomakohde? Olisi niiiin huippua lähteä Yhdysvaltoihin ja ajaa rannikolta rannikolle!

Missä kaikissa maissa/tietyissä kaupungeissa haluaisit käydä? Euroopassa: Välimeren maissa, Pariisissa, Dublinissa (<3), kaikissa UK:n maissa (Wales, Englanti, Skotlanti, Pohjois-Irlanti), Amsterdamissa, Kööpenhaminassa, Budapestissä, Wienissä, Islannissa... Ja sitten Yhdysvalloissa eri paikoissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.. Esimerkiksi Malediivit olis aika kiva myös! Harmi vaan, että nykyään pelkään lentämistä...

Lempivaatteesi? Jumpsuit! Ei vaan, mustat Dr. Denimit ja siihen vaikka farkkupaita ja converset kaveriksi.

Miten kuvailisit tyyliäsi? Rento ja mukavuudenhaluinen; lempiasu on farkut ja tennarit, yläosa vaihtelee. Talvisin tykkään neuleista, ja syksyisin ja keväisin tykkään käyttää huiveja. Kesällä tykkään kulkea kesävaatteissa, farkkusortseissa ja löysässä topissa. Eli rentous on tärkeää, vaikka juhliin onkin kiva laittautua ja pukeutua hienommin.

Minkälaista tyyliä ihailet? Semmoinen boheemin rento tyyli, ei liian hipster tai liian inkkari kuitenkaan. Kesällä sellaista pääsee itsekin toteuttamaan paremmin.

Ihailetko kenenkään tyyliä tai saatko inspiraatiota pukeutumiseen jostakin? En erityisesti. Välillä instagramia selaillessa tulee kivoja asukokonaisuuksia vastaan ja niitä katselen kateellisena :D

Minkälainen sisustaja olet? Aluksi en varmaan minkäänlainen. Tykkään meidän kodista nyt aika paljon, mutta haluaisin tänne vielä jotain maalaisromanttista tunnelmaa. En lämpene liian modernille ja valkoiselle tyylille, mun silmään se ei ole kodikasta. Esimerkiksi Jennin kämppä on aivan ihana! Siellä on paljon vaaleaa ja valkoista, mutta on silti kodikas.

Voitko kuvata joskus asuntoanne? Joo! Oon itse asiassa kuvannutkin, mutta joitain juttuja tullut lisää tai muuttunut, niin valoisaan aikaan pitää kaivaa kamera esille ja kuvata uudestaan!


Jos saisit valita yhden parhaan hetken elämässäsi, mikä se olisi? Apua! Ehkä se, kun painoin ylioppilaslakin päähän kun valmistuin lukiosta.. Tai kun saatiin Eelin kanssa tietää, että tämä kämppä on meidän. Tai kun Eeli sanoi mua ekan kerran tyttöystäväksi :)

Koetko olevasi perheen kanssa läheinen? Joo :)

Ootko enemmän isän vai äitin tyttö? Hmm varmaan äitin tyttö siinä mielessä, että äitin luona oon asunut melkein koko elämän.

Jos saisit muuttaa yhden asian itsessäsi, mikä se olisi? Varmaan ihan yleisesti ulkonäkö, niin sitten sen avulla ulkonäössä useampi kohtia. Tai sitten haluaisin olla reippaampi; liian usein jään sohvalle makaamaan tietokoneen kanssa.

Oletko onnellinen tällä hetkellä? Kaipa minä oon :)

Osallistuisitko Big Brotheriin, jos olisi mahdollisuus? Haluaisin sanoa että joo, mutta en taida olla tarpeeksi rohkea moiseen...

Siinäpä nämä! Kuvina jotain vanhoja loisto-otoksia, parempien puutteessa :'D

4 kommenttia:

  1. Tämä oli tosi kiva postaus! Mielenkiintoisia vastauksia. :) Mun oli tarkoitus kysyä kans jotain, mutta unohdin sitten koko asian. :D Onneksi olitkin saanu kysymyksiä muilta ihan mukavasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, oli kyllä kiva miettiä vastauksia! ja vaihtelua välillä kun tuli erilainen kuin normit kuulumispostaukset :) ehtiipä niitä kysymyksiä laittaa seuraavalla kerralla, vaikka saa nähdä miten kauan siihen menee :D

      Poista