perjantai 19. syyskuuta 2014

elämä voittaa

♥ Tällä viikolla opiskelujutut on viimein saavuttaneet normirytmin. Kaikki luennot ja muut on alkaneet, mutta mun motivaatio tuntuu kadonneen yhtä nopeasti kuin se tulikin, haha! Parin ensimmäisen viikon ajan kävin luennoilla tosi innoissani, mutta jo nyt vähän meinaa laiskotuttaa.. Ei hyvin ala! Toisaalta tällä viikolla on ollut myös muutama ihan sairaan mieleenkiintoinen luento! Maanantaina alkoi englannin kurssi, joka keskittyy tiettyihin vaiheisiin Pohjois-Amerikan historiassa. Jo fuksivuonna olisin halunnut käydä saman tyylisen kurssin, mutta päädyinkin brittihistorian kurssille. Molempi parempi, sillä brittien historia oli tosi kiinnostavaa, ja tämäkin kurssi vaikuttaa varsin antoisalta. Toinen positiivinen yllätys opiskelujen suhteen oli vierailevat luennoitsijat Organisaatiot ja johtaminen -kurssilla. Normiluennot on olleet mielenkiintoisia myös, mutta totta puhuen vähän kuivia. Tällä viikolla meille on kuitenkin käyty luennoimassa yritysvastuusta ja eettisestä johtamisesta, sekä kuntajohtamisesta ja miten se eroaa yritysjohtamisesta. Kaikille ei ehkä nappaa, mutta jos on yhtään kiinnostunut johtamisesta niin ai että! Tykkäsin todella paljon, kivaa vaihtelua taloustieteeseen... Siellä meikä on nimittäin ihan pihalla :D Taloustieteissä käsiteltiin tällä viikolla joustoa, kuluttajan valintaa, kysynnän vaikutusta hinnan muutokseen yms. Kuulostaa peruskauralta? Entä sitten, kun asiaa käsitellään miljoona kirjainta sisältävien kaavojen kautta, ja mukana on termejä kuten budjettisuora, kysyntäkäyrä ja indifferenssikäyrä? Ehkä saan tenttiin mennessä sisäistettyä edes jotain!

♥ Mutta onneksi on taas saanut vähän bilettääkin, jee :D Keskiviikkona oli humanistifuksisuunnistus, eli fuksit suunnisti ja vanhemmat opiskelijat pitivät rasteja. Itse en ollut millään rastilla, kun meidän hallituskaan ei ehtinyt varata sellaista itselleen. Menin kuitenkin hengailemaan kavereiden kanssa yhdelle Verban rastille suunnistuken ajaksi, ja pääsin nauttimaan suunnistuksen fiiliksestä sitä kautta. Oli varsin hupaisa ilta! Jatkot meillä olisi ollut Hevimestassa, mutta päätettiin kamujen kanssa mennäkin Apolloon. Hyvä valinta :) Aamuluennolle en seuraavana päivänä jaksanut, mutta eipä jaksanut moni muukaan!

♥ Ja maanantaina pääsin sikatreeniin! Oli rankkaa, sain kädet kipeiksi ja reisissä tuntui, mutta siitä selvittiin! Tykkään käydä jumpissa kavereiden kanssa, niin on hankala keksiä tekosyitä itselleen. Tästä hieno aasinsilta siihen, että kavereiden kanssa on kiva duunailla yleensäkin kaikkea - esimerkiksi käydä viikonlopun kunniaksi nelivitosen fajitas fridayssa, eli fajitas-buffetissa eräässä Oulun baarissa. Opiskelijoille vain 9,50! Oli hyvää, joskin kovin täyttävää ja sotkuista - mutta se taisi johtua ihan tästä tahmatassusta. Samalla reissulla kävin vähän kiertelemässä kauppoja, huonolla menestyksellä, sillä löytyi useampikin paita! Nooh, käyttätavaraa, eiks je?

♥ Nyt Vain elämää! Kivaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti