perjantai 2. toukokuuta 2014

vappukaipuu

Nätti päivä ja kaikkea, ja minä ikävöin vappua. Melkein runollista ellen sanoisi! Mutta juttuhan nyt on niin, että takana on ihan huikea wappuviikko and I want it back. Ei, en halua ensi wappua, vaan tämän wapun takaisin, kiitos. Oli vain jotenkin randomia ja sekoa ja kerrassaan huikeeta!


Wappuaatto eli keskiviikkohan on se varsinainen hulivilipäivä. Minä pyöräilin puolen päivän aikaan keskustaan Lauran kanssa - lievässä lumisateessa :D Onneksi ne oli semmoisia haituvia vain. Ensin mentiin katsomaan Franzénin patsaan lakitusta verbaporukalla, ja sen jälkeen liityttiin sujuvasti vappukulkueeseen. On se aina yhtä siistiä! Kulkue päättyi Ainolan puistoon, jossa oli sitten teekkareiden uitot. Verban pressu parkkeerasi samaan paikkaan kuin viime vuonna, tosin maa oli paljon kuivempi ja ilma lämpimämpi ajoittaisesta lumisateesta huolimatta. Sinne upposi teekkarifuksi kerrallaan! Muutama tuttukin kävi vähän pulahtamassa if u know what I mean. Katsottiin Lauran kanssa jokainen sukeltaja ennen kuin lähdettiin polkemaan takaisin kotiin. Ajateltiin lähteä hyvissä ajoin, että ehdittäisiin vähän hengähtää kotona ennen seuravaa ohjelmaa. Itsehän olin kotona vajaa tunti ennen kuin piti taas olla menossa, joten mun hengähtämiset jäi siihen kun istuin keittiön pöydän ääreen selaamaan instan ja facebookin :D Viiden jälkeen oli nimittäin aika mennä verban grilli-iltaan. Siellä ei kuitenkaan käyty kuin kirjaimellisesti kääntymässä; jatkettiin melkein heti matkaa wesibussijonoon! Ja kyllä kannatti, oli nimittäin loistavaa jonotella Lauran, Jennin, ja muun haalarikansan kanssa. Jos jonossa oli jo hauskaa, wesibussissa hymy ylsi korviin asti koko ajan! Se tunnelma, musiikki.. Ja tietysti ihmiset. Ihanaaihanaaihanaa! Harmittaa vain että wesibussikerrat jäi tällä kertaa yhteen ainoaan ja että juomakassi oli bussin keskiosassa ja me takaosassa mutta olihan ainakin mulla superhauskaa! 


Wesibussin jälkeen meidän suunnitelmat oli vähän hajanaiset, mutta ihan ensin oli päästävä syömään. Haettiin mahan täytettä mäkkäristä ja ahdistuttiin teinien keskellä hyi. Syönnin jälkeen mentiin jonottamaan Dioneen, jossa oli siis ne vapun pääbileet eli Waaton bileet. Meillä ei ollut ennakkolippuja, joten jonotettiin siihen asti että ovet aukesi ja tehtiin vähän tiedusteluja. Tulos: ei ole väliä onko ennakkolippua vai ei, väkeä otetaan sisään sen mukaan miten mahtuu. Että kiva ennakkolipun ostaneille... :D Me ei sitten ostettu lippuja, koska jonon pituudesta myöhemmin illalla ei ollut tietoa. Sen sijaan mentiin amk:n ulkoilmareiveihin! Oli aika extempore, sillä oltiin kuultu niistä vasta sunnuntaina sitseillä. Onneksi mentiin katsomaan mikä meno siellä on, sillä oli aika hauskaa. Ensin piti kävellä Ainolan puiston kesäteatterille, joka oli jonkin matkan päässä kaikesta muusta. Kun oikea paikka kuitenkin löytyi, oli se aika jännä! Meno oli jokseenkin psykedeelistä välillä, mutta aikamoinen kokemus silti hyvällä tavalla. Reivit ei kestäneet kauhean myöhään, mutta lähdettiin ennen niiden loppumista kuitenkin ja pohdittiin wappukavereiden kanssa mitä seuraavaksi tehdään. Reivien jälkeen Laura lähti kotiin, ja jäin Jennin kanssa kahdestaan. Käytiin katsomassa muutaman baarin jonot, mutta lopulta mentiin meidän pj:n luokse moikkaamaan verbalaisia. Siellä viihdyttiin muutama tunti pizzan ja pikatchun seurassa, ja onhan en verbalaisetkin ihan mukavia tyyppejä. Puoli kolmen aikaan jatkettiin matkaa ashematunnelin örinöihin. Ette ehkä halua tietää mitä se on, mutta lyhyesti: teekkarit ja vähän muutkin örisee asematunnelissa. Kummallista touhua. Örinöistä bongattiin taas meidän wappukaverit, ja mentiin koomaamaan Jennille. Kuudeksi mentiin sitten puolestaan sillikselle arkkariosastole, eli käytännössä aamupalalle arkkitehtuuriosastolle. Tosin meille ei aamupalaa enää kauheasti riittänyt, mutta sainpahan nukkua jonkin aikaa! Jenni lähti jo aikaisemmin kotiin, ja minäkin koomailun jälkeen seurasin perässä, ennen kuin bussit alkoi kulkemaan ja pääsin kotiin.


Ei ne koomailut kauheasti auttaneet, väsytti nimittäin ihan pirusti! Ärsyttävää kun niin nätti päivä meni aivan hukkaan... Ensin nukuin nimittäin neljä tuntia, 12-16. Sen jälkeen söin ja vähän datasin, onneksi Eeli laittoi ruokaa jee. Parin tunnin päästä oli kuitenkin pakko mennä lepäämään, mikä päättyi siihen että nukuin käytännössä 18-08... Ja heräsin noin aikaisin vain siksi, että oli pakko tehdä matkailun ryhmätyön oma osuus jota en tehnyt illalla - koska nukuin :D Oli kyllä vähän jännä olo, kun ensin jäi välistä yhdet yöunet kokonaan ja sitten nukuin 18 tuntia hmm. Vähän tokkurainen olo ollut, ja silti piti ottaa päikkärit tänään. No, jospa se tästä kun tulee viikonloppu ja kaikkea!


Koska mulla oli niin hauska mennyt viikko, halusin vielä koota parhaat palat tiivistetysti. #wappu2014 ja #wappuoulussa <3

♥  Wapun avajaistapahtuman jatkot meillä. Wapun ensimmäinen random-juttu, mutta olihan meillä hauskaa! Outoja youtubevideoita kerrakseen, esim tämä. Älkää katsoko!

Kirkkovenesoudut ja jälkisoutujen etkot. Kesäfiilis päivällä ja bilefiilis illalla, huipussa verbaporukassa. Aika vähän tuli loppujen lopulta oltua verbalaisten kanssa, mutta perjantai oli just hyvä päivä hengata vihreällä poppoolla. Toivottavasti ensi vuonna on yhtä hyvä ilma, ja toivottavasti Apollo antaa vessareissut anteeksi!

Verba<3Kone-sitsit. Sitseillä ei kai voi olla muuta kuin hauskaa, ainakin mun kokemuksen mukaan. Huippuja ihmisiä ja huippu meno - mutta ensi vuonna on pakko pulahtaa paljuun! Sitsit oli parasta tässä vapussa, ehdottomasti.

Maanantain pinkki tukka. Laitettiin Lauran kanssa pinkkiä hiusliitua hiuksiaan, ja oli aika veikeä olo! Bileet ei ehkä olleet maailman parhaat vaikka hauskaa olikin, mutta kyllä pinkki on aika pop!

 Wesibussi. Enough said!

Ihmiset<3 Tutustuin uusiin tyyppeihin vähän vanhojen piirien ulkopuolelta, ja oli hauskaa wappukavereiden kanssa. Ties vaikka niistä tulisi ihan oikeita kavereita! Mutta en voi jättää mainitsematta verbalaisia joiden kanssa viihtyy aina, ja tietysti Laura ja Jenni. Tänä vuonna ihmiset on tehneet mun wapun, enkä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa kun kaikki on taas hetkeksi ohi. Itkeä, koska on niin haikeaa muistella mennyttä viikkoa, vai nauraa, koska oli vaan niin hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti