torstai 8. toukokuuta 2014

Here we are again

Moix! Mun pitäisi lukea tenttiin, mutta halusin tulla nopeasti päivittelemään kuulumisia :) Pikkuhiljaa alan toipumaan vapusta ja hyväksymään, että se on oikeasti ohi tältä vuodelta. Pakko kuitenkin myöntää, että välillä palaan kuviin ja niihin tunnelmiin, varsinkin iltaisin ennen nukkumaanmenoa että näkisin kivoja unia. Arkeen palaaminen ei useinkaan ole mitään herkkua, mutta onneksi jäi niin kivoja muistoja eikä ainakaan harmita että olisi jäänyt jotain hauskaa tekemättä. Oli kiva vappu, and it's time to move on. Kovasti on ainakin kaverit helpottaneet tätä masennusta! Sunnuntaina käytiin yllättämässä Elisa, joka täytti 20 vuotta. Elisalla on kyllä maailman paras poikaystävä, joka keksii kaikkea kivaa: nyt Alex oli hommannut meitä Elisan Kalajoki-kavereita sekä Elisan opiskelijakavereita yllätysvierailulle synttäreiden kunniaksi. Tuotiin kaikki jotain naposteltavaa, joten synttärisankarin ei tarvinnut potea ahdistusta sen suhteen. Ja oli myös superhyvää kakkua, jonka Alex oli ihan itse leiponut. Ei voi muuta kuin nostaa hattua että jaksaa järkätä kaikkea kivaa! Oli mukava nähdä kavereita ja ennen kaikkea ilahduttaa Elisaa :) heh, ja kyllähän se oli aika nostalgista pyöräillä Toppilaan! Sentään nyt oli parempi sää verrattuna niihin talveen jäätäviin keleihin.


Yliopistokin tyhjentyy vähitellen, mutta itse olen istuskellut siellä koko viikon. Meneillään on tanskan intensiivikurssi - ja opettajana aika "lämmin" tapaus, vink vink. Kyllä jaksaa opiskella kuusi tuntia samaa asiaa, kun luokan edessä pyörii sellainen innostava komistus. Mutta siis ihan oikeasti, tämä Kim on todella mukava, ja käydään asioita läpi rennolla otteella. Kielten opiskelusta saa tehtyä tylsääkin, mutta meidän luennot on olleet kaukana siitä. Nyt tiedän jo jonkin verran esimerkiksi Tanskan kulttuurista ja politiikasta, ja osaan taivuttaa substantiivejä, verbejä ja adjektiivejä! Osaisinpa vielä huomennakin...


Alkuviikon olen ahertanut yhden esseen kimpussa, ja viikonloppuna pitäisi kirjoittaa toinen mokoma. Vähiin ne käy ennen kuin loppuu, mutta vielä tuntuu että tehtävää on ihan tarpeeksi.. Ehkä ihan hyvä että jään tulevana viikonloppuna tänne Ouluun. Tänä vuonna meidän mamma on reissussa, joten menenkin moikkamaan mummoa Kärsämäelle. Lisäksi päätettiin Lauran kanssa pitää vähän kisakatsomoa, niin saa nähdä missä välissä viimeinen essee valmistuu - vaikka maanantain vastaisena yönä sitten, tässä vaiheessa kevättä panostus on hurja! Tosin tähän tenttiin on pakko panostaa; enhän halua tuottaa pettymystä meidän ihanalle opettajalle ;) Tsemppiä meille ahkerille opiskelijoille!

2 kommenttia: