perjantai 17. tammikuuta 2014

talvinen toppila

Kovat pakkaset on menossa jo ties monettako päivää. Ei ole ollut mitään herkkua pyöräillä muutenkin aamukohmeessa yliopistolle, mutta uskokaa tai älkää, enää eilen ilma ei tuntunut niin kovin jäätävältä! Vaikka kyllä silti kylmä oli, en minä sillä. Ja onneksi pyörä toimii hyvin: on jotenkin varmempi olo viilettää menemään uudella ja tukevalla menopelilläni. Tykkään myös sen korista johon aina laitan laukun, eipähän tule hartiat niin jumiin!


Tänään käytiin Eelin kanssa lähellä olevalla puistoalueella vähän kuvailemassa talvisia maisemia. Vähän inhottava kaivaa kamera esiin kun käpälät jäätyy niin nopeasti! Auringonlasku oli kuitenkin nätin näköinen vaikka lunta ei ollutkaan hurjasti. Jännä, vaikka tuntuu että nyt on niin talvinen keli, että lunta ei ole juurikaan vaan ruoho pilkistää läpi.


Jej, viikonloppu! Me katsottiin eilen elokuva The Family, jossa näyttelee muun muassa kaunis Dianna Agron. Oli ganska rolig, suosittelen! Alunperin ajattelin mennä Kalajoelle viikonlopun viettoon, mutta koko tämä asuntostressi sai sen vaan tuntumaan ylitsepääsemättömän vaikealta. Hengaan nyt sitten täällä kakka-asunnossa, kivaa. Toivottavasti muilla on mukavempaa!
Don't worry just let me blow
All of your grey clouds away
I promise I'll never leave you
Alone in the rain
Redrama: Clouds

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti