perjantai 24. tammikuuta 2014

How ya doing

Kulunut viikko on ollut toisaalta ihan tavallinen, ja toisaalta niin kiireinen. Opiskeluhommat on pitäneet tämän tytön aika kiireisenä, ja kun päivät on täynnä tavallisia päivittäisiä rutiineja, ei tee mieli kaivaa kameraakaan esille. Olen pyöräillyt pakkasessa sormet jäässä ja kaulahuivi huurussa, nuokahdellut luennoilla, syönyt yliopistolla hyvää ruokaa ja kotona nopeaa ruokaa, koittanut kieltäytyä herkuista, ja katsonut sarjaa kullan kainalossa. Näitä arjen pikkupalasia olen kuitenkin tallentanut osittain instagramiin, joten mikä olisikaan parempi tapa päivittää kuulumisia kuin instakuvien muodossa :D Luvassa kuvia koko tammikuulta, eli myös vähän kaukaisempaa materiaalia.


1. Uuden vuoden pippaloissa kavereiden kanssa!
2. Vielä joululomalla Kalajoella, huh miten kauan siitäkin on jo.. Salama halusi välttämättä tulla mulle ja Eelille unikaveriksi. Kiva ajatus sinänsä, tosin Eeli ei välttämättä ollut niin tyytyväinen aamulla kun allergiaoireet puski päälle :D
3. Joululomalla käytiin myös Sanifanissa vähän polskimassa! Uimahallin puoli oli remontissa/vuosihuollossa/what ever, niin jouduttiin sitten tyytymään kylpylän puoleen. Eipä hirveästi haitannut!
4. Verban pikkujoulujen yhteydessä olleessa syyskokouksessa ilmoittauduin hallitukseen, ja ennen kuin kevätlukukauden luennot alkoi, meillä oli jo ensimmäinen kokous jossa päätettiin muun muassa hallituspestit kaikille. Minusta tuli yksi kolmesta Reema-vastaavasta, eli työstän Verban omaa lehteä! Sen kunniaksi kävin kokouksen jälkeen Eelin kanssa grilliltä hakemassa vähän herkkuja.


1. Viimeisimmät shoppailut! Aika vähän olen viime aikoina kyllä kauppoja kierrellyt, ja jotenkin tuntuu että muutenkin olen innostunut sisustusjutuista kun asunnon laittaminen on kuitenkin aika ajankohtaista. Pari viikkoa sitten ostin tekonahkaiset sortsit, leveähelmaisen hameen ja jakun/bleiserin.
2. Erään viikonlopun kohokohta kun lauantai-iltana katsoin areenasta ruotsalaista dokumenttia yhtä kurssia varten.. Kaiken lisäksi olin flunssassa, eikä tee maistunut juuri miltään vaikka sen muumimukista joinkin, höh.
3. En ole ikinä syönyt koulussa jälkiruokaa, mutta yksi päivä repäisin ja ostin mangomoussea! Voi jukra miten hyvää se olikaan! Ja tällä kuvalla on varmaan eniten tykkäyksiä mun instakuvista :D
4. Heh, toinen samanmoinen lauantai.. Paitsi sentään hyvä elokuva! Ja mukissa kaakaota ;)


1. Seseselfiee, mikäs muukaan!
2. Kävin lounaalla nallen kanssa. Tämä teddy siis istuskelee eräässä yliopiston ravintolassa, ja aika suosittu on nallen pöytä!
3. Tämän viikon tiistaina hallituksen kokous oli verban tammikuukautisten yhteydessä, eli paikkana oli Joku Paikallinen Pub Tuirassa. Sisäilma baarissa oli aika viileähkö, joten tilattiin Lauran kanssa minttukaakaot. Nam!
4. Tänään käytiin Eelin kanssa syömässä yhdessä. Halutiin tehdä jotain erikoista, joten otettiin pyörät alle ja huristeltiin Caioon. Oli nannaa, ja Eelikin kehui hampurilaisen olevan elämänsä paras!


Anywhere I would've followed you
Say something, I'm giving up on you
And I'm feeling so small
It was over my head
I know nothing at all
A Great Big World ft. Christina Aguilera: Say Something

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti