perjantai 29. marraskuuta 2013

Peilijää ja firman pikkujoulut

Moikkamoi! Täällä taas ja kiirettä pitää. Joulunalusaika on toisaalta ihanan tunnelmallista, mutta sitten se toinen puoli: tentin, palautukset, deadlinet, ja siihen  päälle vähän viihteellisemmät menot. Huh huh sanon minä! Ensimmäinen viikkoni kaksikymppisenä on ollut aika hektinen, tätäkö se aikuistuminen sitten on?


Kaikessa hulinassa joitakin asioita täytyy panna etusijalle kun taas osa jää vähemmälle huomiolle. Mutta oli kyllä aika noloa mennä keskustelemaan kirjasta, jota en ollut lukenut kunnolla :D Kestin sen kuitenkin, koska synttärit oli ensimmäisenä mielessä. Heti maanantaina piti kuitenkin laittaa tiara syrjään ja tulla takaisin maan pinnalle. Koko alkuviikon taistelin erään Nordistik-tehtävän kanssa. Tehtävä koostui monesta eri osasta, joihin kaikkiin piti käyttää eri kirjallisia ja nettilähteitä. Onneksi Jennin kanssa aloitettiin materiaalien kerääminen jo pari viikkoa aikaisemmin, sillä hommaa oli tosi paljon. Tällä viikolla olen lähinnä kirjoittanut tehtäviä puhtaaksi, mutta aikaa menee paljon kun lisäksi on muita tehtäviä. Vähän harmittaa ja ahdistaa, kun tuntuu ettei mihinkään ole päässyt panostamaan kunnolla! Eilenkin viimeistelin juuri tätä samaista tehtävää melkein puoleenyöhön asti, sillä deadline oli tänään. Pakko sanoa että siitä tuli aika hieno :D Sisällöstä en menisi takuuseen, mutta kun asettelin ja kaikki on kohdillaan niin näyttää ihan ammatilaismaiselta! Tehtävän palautus taas ei mennyt ihan ammattimaisesti.. Tänä aamuna mun nimittäin olisi pitänyt herätä käännöksen tenttiin, mutta rakas puhelimeni petti minut! Se oli sammunut yöllä, eikä tietenkään herättänyt hurmaavalla pimputuksellaan. Havahduin yhtäkkiä hereille yhdeksän aikaan - kolme tuntia liian myöhään. Onneksi Laura tulosti ja palautti tehtäväni, ja tentinkin voi helposti uusia.


Hurjaa opiskelutahtiani ikävästi keskeytti pikkujoulut. Meidän ainejärjestön eli verban pikkujoulut alkoi syyskokouksella, jossa muun muassa päätettiin uudesta hallituksesta. Minä ilmoittauduin varajäseneksi! Vähän jännittää, mutta enemmän olen innoissani. Nimikkeitä tai sellaisia ei jaettu vielä, vaan niistä päätetään kevään ensimmäisessä kokouksessa. Tämä tyttö liittyy siis hallituksen runkkurinkiin, niin kuin sitä jotkut nätisti kutsuvat! Itse pikkujoulut olivat myös tosi hauskat. Hassua miten yhteishenki on melkein konkreettinen ja kaikki on hilpeällä mielellä, ehkä se johtuu tonttulakeista! Oli myös kiva nähdä ihmisiä vähän fiksummin pukeutuneena. Ohjelmaa oli samaan tapaan kuin viime vuonna, eli leikkejä, diplomien jako sekä taikuri Kari. En tänäkään vuonna voittanut mitään, höh :D


Lisähaastetta tähän viikkoon on tuonut liukkaat kelit. Pyörätiet on peilijäässä, eikä jäätyneet urat tai ainakaan jään päällä oleva vesi tai lumi auta asiaa. Kerran jo tänä vuonna kaatuneena mun pyöräilyvauhti on muutenkin tasoa mummo, joten aamuisin on pitänyt varata reilusti aikaa yliopistolle pääsemiselle. Ja sehän taas tarkoittaa, että iltaisin pitäisi mennä aikaisemmin nukkumaan, mutta kun koulutehtävien tekeminen venyy myöhään, uni jää vähälle. Asdf. Lisäksi Elisa muuttaa pois, tosin onneksi vain muutaman sadan metrin päähän. En olekaan tainnut mainita asiasta täällä blogin puolella ollenkaan, vaikka aika iso asia onkin kyseessä :D Olen iloinen ihanan ystäväni puolesta, se kämppä oli nimittäin upea eikä se Elisan huoneeseen mahdutettu sohvakaan mitenkään huono ole, ja tulee varmasti näyttämään hyvältä olohuoneessa. Tulee kuitenkin ikävä, vaikka ei kauheasti ollakaan ehditty puuhailemaan yhdessä. Molempien syksy on kuitenkin ollut aika kiireinen, ja varsinkin viikonloppuisin ollaan oltu menossa. Nytkin minä olen Kalajoella, ja kun sunnuntaina menen kotiin, on huone numero kaksi tyhjä. Sniff :(


Mutta jotain hyvääkin: instagramin saa myös windows-puhelimille! Käytin heti tilaisuuden hyväkseni, ja nyt minut löytääkin sieltä nimimerkillä meerijuulia :) Ja huomenna vietetään Millan synttäreitä! Johan näitä kissanristiäisiä nyt riittää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti