lauantai 23. marraskuuta 2013

Catching fire

Synttäribileiden aamu! Ennen kuin pitää lähteä tepsuttelemaan räntäsateeseen, ajattelin vähän hehkuttaa. Pari viime päivää on olleet aika huimia! Torstaina kävin katsomassa Nälkäpeli-saagan toisen osan, Vihan liekit. Menossa mukana oli Milla, Laura, sekä Eeli, joka liput mulle ostikin synttärilahjana. Jo meidän samanaikainen lippujen varaus oli varsin hulvatonta, joten hyvällä poppoolla hautauduttiin Finnkinon penkkeihin. Koko ajan tosin oli pieni pelko siitä, kuka tyrkkää ensimmäisenä oman poppariboksinsa nurin :D Itse leffahan oli kaikkea mitä saattoi aavistaa: jännä, mukaansa tempaava, aivan loistava, ja loppui liian nopeasti. Kannattaa käydä katsomassa isolta ruudulta, koko rahan arvoista!


Eilen oli leivontapäivä. Reippaana tyttönä kävelin prismaan, missä tapasin muita ihanuuksia: Jennan, Lauran ja Pinjan! Pinja oli tullut Jyväskylästä autolla, ihan jees homma koska saatiin kaikki ostokset raahattua Kaijonharjuun pienellä vaivalla. Täytettiin korit kaikella tarpeellisella, pikainen visittii lempikauppaamme Alkoon ja sitten huristeltiin autolla Lauran kämpille. Purettiin kassit, ja sitten minä ja Pinja jo lähdettiinkin keskustaan päin hakemaan Marisaa linja-autoasemalta. Menomatka meni hyvin, mutta takaisin päin tullessa en oikein ollut kartalla, ja kun piti suunnistaa mun neuvojen perusteella.. Noh, kyllä me perille päästiin - muutaman mutkan kautta, eikä joulunavauksen aiheuttama ruuhka kyllä ainakaan nopeuttanut. Sillä aikaa Laura ja Jenna olikin saaneet kakut uuniin, ja jatkettiin hommia. Itsehän tein vielä pienen ulkoilun kun tietysti kaupasta oli unohtunut jotain: pyöreitä foliovuokia. Ja voi pojat, eihän niitä tietysti löytynyt kuin vasta kolmannesta kaupasta! Ilta oli silti tosi hauska, sitä puheen ja naurun määrää kun jengi oli taas koossa :D Kun leipomukset oli saatu hyvälle mallille, Pinja kävi nakkaamassa minut ja Marisan Toppilaan. Oli hauskaa kun oli kaveri yökylässä! Syötiin iltapalaa ja juteltiin puoleen yöhön. Oli kyllä huippu juttu, että tytöt auttoivat meitä ruokien kanssa. Kahdestaan oltaisiin oltu keittiössä vielä aamuyölläkin - puhumattakaan niiden ruokaostosten saamisesta perille.


Seuraava ohjelmassa on muistaa pakata kaikki tarvittava ja sitten on the road. Ulkona sataa hyyyyyvin märkää lunta eli räntää, sinne meni se talvi. Ihan päivänhän se kesti! Mutta enhän mä ole sokerista tehty. Viimeiset valmistelut odottaa, kämppä juhlakuntoon ja tietysti naiset itse! Tulee varmaan aika mahtavaa. Moimoi!

En mä pahaa tarkoita kun
pyydän nimesi kertaamaan aamulla
Rakastutaan, mut varoitan
On jotain vikana silmien takana
Vahingossa sut unohdan
Mun sydämellä on dementia
Sanni: Dementia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti