sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lomalta

Syysloma - tai mikä tahansa muu loma - tulee kyllä aina tarpeeseen. Pimenevien iltojen keskellä viikko kotimaisemisa maalla oli ihanan rentouttava ja rikkoi arjen tuttuja rutiineja. Oli juhlia, kouluhommia, hyvää ruokaa, perheen kanssa puuhastelua, kissoja.. Lomalla minä:


kävin parhaan ystävän tupareissa. Milla asuu nyt ensimmäistä kertaa omillaan, ja kyllä siinä kämpässä kelpaa asustellakin! Kodikas ja ihana sisustus, hyvä sijainti, hauska kämppis; tai siis avomies. Tupareista ei tunnelmaa puuttunut, ja oli kiva tavata Millan opiskelijakavereita varhaiskasvatus-puolelta. 
hermoilin Eelin kavereiden tapaamista. Turhaan, niin kuin aina.

ahersin opiskelutehtävien parissa. Koko alkuviikko meni, mutta sen jälkeen pystyin olemaan ylpeä. Valmiina palautettavaksi kaksi lyhyttä esseetä, musiikkiaiheinen esitelmä, käännös, sekä elokuva-arvostelu. Win! Paitsi se kirja, joka pitäisi olla luettuna huomiseksi, hups..

keilasin. Ja myös hävisin...

söin hyvin. Toki, ravintolassa on aina kiva käydä ja Sandy Kelt oli vaikuttava paikka, mutta kyllä äidin tekemät kotiruuat vie voiton. Eikä ne Pateniemen murkinatkaan huonommaksi jää!

selätin flunssan. Melkein kaksi viikkoa yskimistä, aivastelua ja niistämistä, ja voiton puolella ollaan. Eilen oli ensimmäinen aamu, kun kurkkuun ei enää sattunut herätessä. Ehkä kurkkupastillit uskaltaa ensi viikolla jättää kotiin, mutta nessuista en heti luovu. Eikä sairastelu lopu tähän, sillä nyt Eeli on saanut saman taudin vaivoikseen. Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme, lääkkehillä hoivatkaa nalleystäväämme :)

ikävoin Oulua. Otin varaslähdön paluuseen, sillä oli ikävä sitä kaupungin tunnetta, ihmisiä, Toppilan mukulakivikatuja, julkista liikennettä, omaa huonetta, ja ehkä ihan vähän sitä poikaystävääkin.


Huomenna paluu arkeen. Yliopisto ja luennot kutsuu, samoin kaverit ja jooga. Alkuviikkoon kuuluu luvaton määrä Halloween-hypetystä, ja keskiviikkona räjähtää!

All the colours, when you're around
Oh the colours, when I see your smile
It's like fireworks in the night
A million butterflies in the sky
Christopher ft. Frida Amundsen: Colours

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti