torstai 12. syyskuuta 2013

Can the people get loud

Opiskelut ei ole alkaneet ihan mallikkaasti. Yliopistolla on kiva tunnelma, ruoka ja seura on hyvää, mutta aamut on olleet melkein ylitse pääsemättömän hankalia.. Torkkua, torkkua, torkkua - ja myöhässä tapaamispaikalle. Huonoja hiuspäiviä, hitaita pyöräilijämummoja, ja kaiken lisäksi rahapussi oli hukassa. Sekin onneksi selvisi (jäänyt Prismaan) mutta sitä edelsi tavaroiden paiskomista, panikointia, kiljumista ja raivoamista. Sanomattakin lienee selvää, että keskiviikon bileet tuli juuri oikeaan aikaan. Päivällä kerättiin yliopistolla ainejärjestömessuilla leimat passiin jotta saatiin haalarimerkit, ja illalla juhlittiin koko rahan edestä.


Viime vuoden tapaan ainejärjestömme Verban pressu palveli Toppilan Möljällä kaikkia halukkaita vihreähaalarisia, ja miksei muitakin, sillä illan aikana siellä istuskeli niin teekkareita, taloustieteilijöitä kuin muita namuja humanistejakin. Itse suunnistin paikalle pyöräsaattueessa Lauran, Eelin, ja tämän kämppiksen Jarnon kanssa. Meiltä sinne matkaa tulee nimittäin vain pari kilometriä :) Meitä seurasi uhkaavia tummanharmaita pilviä, mutta ne pysyi illan onneksi loitolla ja pysyttiin kuivana. Möljälle päästyämme jätettiin pyörät parkkiin; istahdus ja sihahdus. Kaikki huipun illan ainekset oli todellakin kasassa, eikä kyllä tarvinnut pettyä! Oli superia istua ihanien ihmisten keskellä, rouskutella hyviä sipsejä, jutella tyhmiä juttuja ja nauraa ihan kippurassa. Myös esiintyjiä olisi ollut, päätähtenä Redrama, mutta jätin ne suosiolla väliin. Samoin kuin Wesibussin enkä kyllä paljon menettänyt; muutaman kiertoajelun jälkeen bussi nimittäin hajosi. Eelikin jonotti kaksi tuntia, ja viimeiseen kuljetukseen jono katkesi juuri raukan nenän edestä :D Kotiin lähdettiin yhden aikoihin, ja nukkumaan sai mennä hymy huulilla. Vieressä tuhisi Eeli, ja muutaman metrin päässä patjalla Jenni. Vain muutama asia jäi harmittamaan; en päässyt Kone-killan hienon punaisen auton kyytiin, vaikka aluksi tilanne vaikutti niin hyvältä. Myös Ufoshot-pulloni on kovin vajaa, ilmeisesti pinkki juomani teki kauppansa muillekin mun vessareissujen aikana :D


Aamu ei ollut kenenkään osalta kovin hehkeä, vaikka sainkin palautetta pirteästä oikeasti! olemuksestani. Ei se geeneissä ainakaan ole, taidan olla muuten vaan super woman! Päivän pelastus oli, kun toinen kahdesta luennosta oli peruttu, ja yliopisto kutsui vasta kahdelta. Pienet päikkärit ei kuitenkaan auttaneet väsymykseen ollenkaan, ja opiskeluun panostus rajoittui silmien auki pitämiseen. Myös siltä osin, että huomiseen tenttiin olen valmistautunut inte så bra. Kyseessä on kuitenkin jo hyväksytyn kurssin uusinta, joten ei paineita. Iltapäivällä onkin luvassa sitten jotain kivempaa: siivousta ja leipomista, sillä lauantaina vietetäänkin tupareita! Kivaa tulee, kunhan porukkaa saadaan paikalle :)

All these diamonds, trips around the world
Don't mean a thing if I ain't your girl
A little party never killed nobody
So we gonna dance until we drop
A little party never killed nobody
Right here, right now's all we got
Fergie: A little party never killed nobody

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti