keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusi pariskunta

Ei vaan voi olla pahalla päällä, jos kulta tuo pussin Pätkis-karkkeja vain sen takia, että tunnisti mökötysäänen puhelimessa. On se ihana<3


Mulla piti olla jäljellä enää kaksi työvuoroa ennen kuin sopimus loppuu tämän kuun lopussa. Yllättäen puhelin soi, kun olin Lauran kanssa katselemassa Millan ja Willen ihanaaakin ihanempaa asuntoa täydellinen! ennen päivälle suunniteltua shoppailukierrosta. Mun ostokset siis päättyi ennen kuin ehtivät edes alkaa, ja sen sijaan palvelin itse iltapäiväshoppailijoita. Lisää vuoroja tuli yhteensä neljä kappaletta, ja vaikka nyt muutama niistä meinaa vähän kismittää, tulen kyllä olemaan kiitollinen niistä sitten syyskuussa. Vaikka kyllä harmittaa, etten pääse perjantaina kokkaamaan Eelille synttäripäivällistä, tai että ensi viikon lauantaina pitää kiitää töiden jälkeen Kalajoelle juhlimaan venetsialaisia. No, eiköhän tästä selvitä!


Ainakin kovasti meinaa hymyilyttää. Joo joo, se suklaa on aika iso syy, mutta näkisittepä mitä mun huoneen nurkassa lymyää. Upouusi nilkkuripariskunta! Aitoa nahkaa, ulkosyrjässä koristevetoketjut ja sisäsyrjässä ihan oikeat, tukeva kanta ja silmää miellyttävä väri sekä malli. Nilkkurien, saappaiden ja kaikkien kenkien missä on korkoa suhteen olen lievästi sanottuna vaativa. Nämä ihanuudet kuitenkin täyttivät kriteerit leikiten. Suojainetta kehiin ja kenkulit jalkaan, I'm ready for fall!


Ainakin kenkäosaston suhteen, henkisesti en ehkä niinkään. Sortsikelejä odotellessa, ainakin sukkahousujen kera..

You know I'll keep your secret
I've locked it up inside
As long as we are moving
Yeah I know it'll be alright
Say Lou Lou: Julian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti