perjantai 30. elokuuta 2013

The last

Elokuu loppuu. Työt loppuu. Loma loppuu. Kesä loppuu. Selvä merkki siitä on viikonloppuna vietettävät venetsialaiset, viilentyneet illat, ja täyttyvät opiskelija-asunnot. Mun harmiksi viimeinen työvuoro osui tietysti huomiselle, kuinkas muutenkaan, ja juhlimaan mennään sitten vähän jälkijunassa. Ja luonnollisesti englannin kursseille ilmoittauminen alkaa lauantaina keskiyöllä. No, kai se onnistuu pienessä hiprakassa, sillä silloin toivon mukaan on etkot ja aloittelut jo suoritettu, ja parin klikkailun jälkeen suuntana on vihdoinkin kaverit ja viihteen maailma. Katson parhaillaan Keshan ohjelmaa, ja inspiroidun. Wää olisipa jo lauantai-ilta! Kalajoki, watch me land!


Tällä viikolla oon hengaillut kotona, shoppaillut ja chillaillut. Eilen mun luona kävi ihania tyttöjä, kun rappukäytävässä mennessäni hakemaan postia vastaan tuli Marisa, Sini-Maria sekä kämppis Elisa. Riskeinä tyttöinä kannettiin kämppään Elisan työpöytä, ja päästiin ekaa kertaa kahvittelemaan vierailijoita yhdessä. Tai no, mehua, mutta you get the idea. Meiltä matka jatkui Kaijonharjuun; ensin Jennan ja Nikon kämpälle love love love love it! ja sitten Lauran ja Pirkka-Pekan luo. Sen jälkeen tehtiin vielä mutka keskustaan Millan ja Willen asunnolle ja palattiin Kaijonharjuun Caioon syömään. Ideanahan siis oli, että Marisa ja Sini pääsisi näkemään meidän oululaisten asuntoja, kun tytöt muuttaa vähän eri suuntaan, ja vierailu voi sitten olla vähän hankalampaa syksymmällä. Ihanan päivän päätti ihana hampurilaisateria Caiossa - jep, sama paikka jonka "loppuunjuonnissa" olin toukokuussa. Oon ihan yhtä ymmällään ravintolan jatkamisesta, mutta ei kyllä haittaa ollenkaan. Opiskelija-alennus ja hyvä ruoka on meinaan aika loistava yhdistelmä!


Tänä iltana käytiin Eelin kanssa kyläilemässä isoveli Petterin uudessa asunnossa Koskelassa. Ihan huippua, että niin moni tärkeä ihminen on pyöräilyetäisyyden päässä! Varsinainen muutto tapahtui vasta eilen, ja vähän kyllä harmitti etten päässyt mukaan hääräilemään. Tänään onneksi sain purkaa laatikoita ja laittaa astioita, pyyhkeitä ja vaatteita järjestykseen :) Nyt sitten sitä pakkausta! Tiedossa perjantai-illan ratoksi party-asu-kriiseilyä ja sipsejä, kivaa!


Ps. mun parvekkeen alta rapisteli juuri ohi kaksi siiliä. Pure love and cuteness<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti