perjantai 23. elokuuta 2013

Eelin synttärit

Tänään perjantaina mun kulta täytti vuosia. Sattumalta 23 kun päivämääräkin on sama. Alunperin mulla oli tietysti kaikkia hienoja suunnitelmia, vaikka synttärit ei kuulemma herralle mikään iso juttu olekaan. Sitten tuli niitä kuuluisia muuttujia. Ensin Eelille tuli töitä. No problem, ajattelin, sittenkin meillä on koko iltapäivä aikaa ja birthday boy saa tulla kotiin valmiiseen ruokapöytään. Eheei, mullekin pukkasi työvuoro joten se siitä. Lahjatkin jouduin antamaan etukäteen. Kaikki oli siis pilalla ainakin mun mielestä..


Mutta onneksi Eeli näkee asioiden parhaat puolet. Hankkimani lahjat, eli käytännöllisesti t-paita, bokserit sekä vyö, pääsivät heti käyttöön jo viime viikonloppuna. Myös ruokapuoli hoitui onnistuneesti, sillä Eeliä ei yhtään haitannut kokata ja kulta kyllä onnistui aivan loistavasti. Vähän väärin päin meni roolit, sillä minä sain tulla töiden jälkeen nälkäisenä kotiin ja ruoka odotti valmiina, ja kynttilöitäkin vielä. Ja voi nam, mitä herkkuja lautaselle sainkaan: vuohenjuusto-kanaa ja wokkia, jossa oli bali-vihanneksia ja paistettuja nuudeleita. Enough said!


Mullekin alkaa jo näkyä valoa tunnelin päässä; enää huominen työpäivä ja sitten vapaa sunnuntai. Voi kunpa, voi kunpa, se olisikin vapaapäivä, sitten jaksaisi taas aloittaa uuden viikon paremmin. Vaikka antoi tämä perjantai-iltakin potkua, sillä synttäreiden juhlistamisen lisäksi kuulin Stigin esittävän Rotuaarilla pari kappaletta. Sä oot se murmeli, joka mut turmeli. Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää viikonloppua!

Ja rakkaalle, hurrrjan paljon onnea! <3

Strike the match, play it loud
Giving love to the world
We'll be raising our hands,
shining up to the sky
'Cause we got the fire
and we gonna let it burn
Ellie Goulding: Burn

2 kommenttia:

  1. aaaa näyttää kyllä niiiin hyvältä, haluun reseptin! me herkutellaanki tänään ihan pitsalla vaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja oli ihan sairaan hyvää!! on se pitsakin iha jees (y)

      Poista