sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kultatyttö

"Kultatyttö siellä, lähtenyt kauppaan ostamaan herkkuja itselleen," kuului ylemmän kerroksen parvekkeelta eilen kävellessäni kotiin juurikin kauppareissun jälkeen. Mies viittasi ilmeisesti keltaiseen asustukseeni uudet kengät ja keltainen paita you know ja kangaskassin sisältöön. En tiedä olisiko pitänyt nauraa vai nyrpistää nenää, mutta oikeassahan se heppu oli: kassi oli nimittäin pulleana sipsipussin takia. Eilen vietin laatuaikaa itseni kanssa. Kaikille se varmaan on vähän erilaista, toiset tykkää shoppailla yksin, tehdä kasvonaamioita tai muita kauneushoitoja. Minä taas? Ukkonen ja harmaat pilvet esti rantasuunnitelmat, ja sen sijaan siivosin ja järjestelin kämppää, pesin pyykkiä, tiskasin, laittelin paikkoja kuntoon. On taas jotenkin parempi olla täällä, ja asioiden laittaminen paikoilleen auttaa myös selvittämään omia ajatuksia. Miksi siis turhaan tuhlata aikaa ja energiaa vihoitteluun ja mököttämiseen, kun sen sijaan voi nukahtaa siihen, kun oma kulta lukee ääneen, ja myös herätä siitä samasta kainalosta kahdentoista tunnin yöunien jälkeen. Eikä tarvinnut niitä herkkujakaan yksin syödä!



Tämä kultatyttö on myös taas katsonut elokuvan, jota voi suositella myös muille. Hulluna Saraan on hauska hyvänmielen elokuva - ja hei, onhan siinä kesä! Myös Emilie De Ravinin amerikkalainen aksentti kuulostaa hassulta Lostista tutun aussiaksentin jälkeen, mutta go for it jos haluatte hymyillä sympaattisille roolihahmoille. Telkkari on ollut auki aikaisempaa enemmän, ja kaipaan taas niitä muutaman vuoden takaisia kesiä, kun aamulla heräsin katsomaan Summeria ja illat meni seuratessa eri sarjoja, jotka vielä vuosienkin päästä tuo näkyessään kesäfiiliksen.



Kuvaton postaus koska kamera on saanut olla rauhassa muutaman päivän ajan, mutta kuvissa voisi esiintyä vaikka parvekkeen katosta löytynyt ampiaispesä, joka ehti jo aiheuttaa ylimääräistä sydämentykytystä. Pesä paljastui kuitenkin tyhjäksi, huh. Sen sijaan muutama biisi jota olen kuunnellut viime aikoina. Ah mitä nostalgiaa joidenkin kohdalla! Nyt taas hautaudun nojatuoliin sipsipussin lopun kanssa ja laitan sarjoja pyörimään. Illan päälle paikalle pelmahtaa toinen kultatyttö eli tietysti Milla, jolla on huomenna pääsykokeet täällä Oulussa. Nyt kaikkien peukut pystyyn ja sormet ristiin että saadaan Milde tänne ensi vuodeksi! Rentoa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä ensi viikkoon!

Now call your boyfriend and apologise
You pushed him preetty far away last night
He really loves you
You just don't always love your self
And all this time, all this time
You have had it in you, just sometimes need a push
Maria Mena: All this time (pick-me-up song)

2 kommenttia:

  1. AMPIAISPESÄ????? what the fuck D: miten me ei olla huomattu??? ei ihme että se tappaja-amppariki tuli sisälle ku sillä joku pesä siellä äääää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä!! se on tossa katossa kiinni, sen tangon vieressä. tosin se on vaan nyrkin kokoinen ja tyhjä, mut voit silti kuvittella sen paniikin tunteen kun huomasin sen toisessa terassituolissa sen tippuneen pohjan ja katsoin ylös.. brrr!!

      Poista