perjantai 21. kesäkuuta 2013

..Go!

Juhannusaaton aamu - eli hyvät jussit kaikille! Kaupat on jo ehtineet mennä kiinni, mutta en ole uskaltanut kurkata jääkaappiin vaan toivon sormet ristissä että sieltä löytyy muonaa useammalle päivälle. Mamma on nimittäin reissussa lämpimässä Kreikassa, joten taloudesta huolehtiminen on ilkeän isäpuolen vastuulla. Eilen kuitenkin huolehdittiin vatsat täyteen ihan itse, sillä polkaistiin juhannus käyntiin kisujen kanssa Tyngän kovimmissa bbq-bileissä.


Mun ja Eelin linja-auto saapui Kalajoelle vähän ennen viittä, ja kotiin mentiin kaupan kautta tietysti. Samalla reissulla törmäsin mun vanhaan lempiopettajaani, joka muuten sattuu olemaan irlantilainen tyyppi. Kommentoi mua, mun olemusta tai ihan mitä vaan, seuraavin sanoin: You look like a real person, you don't look like a student any more! Well, thanks.. I guess :D Napattiin vielä mukaan Silja ja Elisa, ja aloitusporukka saunailtaan oli koolla, koska kotona odotti vielä Laura ja Milla, ja ihan pian paikalle saapui myös Juuso ja Marisa. Kiireisten aikataulujen vuoksi alettiin heti hommiin: osa porukasta saunaan, herkut pöytään ja vartaita valmiiksi! Meillä oli erikseen lihavartaita, ja lisäksi oltiin nyyttäriperiaatteen mukaisesti hommattu kesäkurpitsaa, grillijuustoa, tomaatteja, ananasta, paprikaa ja herkkusieniä kasvisversioita varten, ja jokainen sai muodostaa oman combonsa. Arvatkaa kuka toimi grillimestarina, krhm. No minä! Ja oli meinaan jännää, mutta hyviä niistä tuli, tosin luovutin pestini myöhemmin muille ihan suosiolla.. Sini oli lisäksi tehnyt ihanan raikkaan ja kesäisen salaatin, ja meillä oli myös mansikoita - eli aika terveellisellä linjalla mentiin. Viitatkaa kintaalla noille sipseille kuvissa, ei meillä ollut kuin pari pussia niitä..


Oli ihanaa että kaikki kisut pääsi paikalle; on meinaan ollut aika ikävä näitä tyttöjä. Suurimalla osalla oli myös avecit mukana, ja jaettiin saunavuorott tyttöjen ja poikien kesken. Laura, Milla ja Pirkka-Pekka huolehtivat että sauna pysyi lämpimänä. Juhannusaunanan meillä oli tietysti ulkosauna, joka sai kehuja kaikilta! Ja onhan siellä oma tunnelmansa - niin kivaa siellä oli, että tyttöjen vuoro venyi parituntiseksi. Mutta kun otettiin kunnon löylty ja juttua riitti, ei voi mitään! Aina on hyvä sää grillata, ja sateesta huolimatta sinniteltiin meidän terassilla kunnes oli ihan pakko mennä sisälle. Mulla ainakin oli tosi hauskaa parhaassa seurassa, ei olisi juhannus voinut paremmin alkaa! Eelikin kertoi illalla nukkumaan mennessä että oli ollut kiva ilta, ja että meidän grillibileet oli kuulemma jymymenestys. 


Tänään mennään juhlimaan Särkkien suuntaan, millä porukalla on vielä hakusessa. Varmaa on se, että hauskaa tulee olemaan - ja aurinkokin kurkkaa juuri pilviverhon takaa! Aika hyvä merkki :)

2 kommenttia:

  1. Oli oikeesti ihan älyttömän kiva ilta! :P Tästä on hyvä alottaa juhannus (ja jatkaa tänään)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jebaaaa! ja heh, taidettiin jatkaa sitä juhannusta ihan kunnolla.. :D <3 jos tänäänkin vielä?

      Poista