perjantai 17. toukokuuta 2013

Heat of the night

Lämpö - se on täällä! Ruoho vihertää ja puihin on alkanut ilmestyä silmuja, jippii! Vaikka useamman uutisen ja sääennusteen olinkin tsekannut, oli silti todella hämmentävää mennä ulos tänään. Neuletakki oli aivan liikaa ja aurinko lämmitti mustat legginsit aika kuumiksi. Bussin odottaminen oli kuitenkin miellyttävää verrattuna työpäivään.. Meidän liike oli kuin suoraan tropiikista, ja varastossa käyminen oli portaista huolimatta helpotus. Oli ihana huomata miten moni oli jo uskaltanut kaivaa esiin sortsit, pikkutopit ja maximekot. Huomiselle on jo päivän ohjelma aika lailla suunniteltu: terassikalusteiden raahaaminen parvekkeelle, lasillinen kylmää juomista, aurinkolasit nenälle ja kirja käteen, ehkä viime kesästä muistuttavia biisejä soimaan. Illemmalla sitten kannustetaan Suomen pojat taas voittoon!



Mitäs muuta tähän päivään on mahtunut? Hyvää ruokaa, hiljalleen helpottava nuha, uusi huppari, ja oululaisen bloggaajan bongaaminen kaupungilla. Tähän iltaan kuuluu laatuaikaa siskon kanssa; siis telkkari auki taustalla ja molemmilla läppärit sylissä. Ahkera blogien selaaminen is in progress. Ihan tässä iskee itsellekin sisustuskuume! Syksyllähän on kuitenkin muutettava jonnekin muualle ja siis uusia hankintoja tehtävä ;) Ehkä niitä kivoja kollaaseja tullaan kesän mittaan näkemään tälläkin sivulla! Tosin kesälle on näillä näkyvin luvassa aika paljon töitä. Hurjaa, meikä on nyt sitten ihan oikesti töissä vaatekaupassa - ja tykkään siitä muuten tosi paljon!

2 kommenttia:

  1. mihin muutat syksyllä?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiedä sen tarkemmin muuta kuin että pois tästä asunnosta :D lauran poikaystävä muuttaa siis tähän, niin pitää itselle etsiä jokin uusi paikka :)

      Poista