sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Approved

Jääkiekkoa, kirjoittamista ja aivastelua - siinäpä mun Kalajoen viikonloppu pähkinänkuoressa! Kotiin tulin siis torstaina, ja oleskelu alkoi Donin pizzalla koska Mamma Leonen piha oli täynnä autoja :D . Hinta-laatu-suhde on kyseissä paikassa aikamoisen hyvä, ja onhan ne lätyt aika valtavia, nimimerkillä jaksoin syödä pizzastani neljäsosan. Perjantai ei ollutkaan niin kiva, koska koko päivän olin grammarin tehtävän kimpussa. Deadlinet on kyllä inhottavia, mutta mulle ei ole ollenkaan epätavallista jättää hommia viime tippaan.. Loppujen lopuksi valmis essee lähti matkaan sähköpostin muodossa tuntia ennen keskiyötä. Hyvin ehti siis myös pelata spiderpasianssia aina tunnin välein pari erää ja katsoa jääkiekkoa ahdistuneena.


Vaikka yksi tehtävä oli pois alta, olo ei kyllä ollut yhtään helpottunut: heti oli nimittäin tartuttava uuden esseen kimppuun. Senkin tuli sopivasti keskeyttämään jääkiekkopeli. Hitsi meikä on aina fiiliksissä kun katson Suomen pelejä! :D Tosin Lauran kanssa ollaan opittu kiinnittämään huomiota niihin epäolennaisiin asioihin. Esimerkiksi jäällä lojuvat mailat ja vastaavasti mailattomat pelaajat aiheuttaa aina hämmennystä (Kato toi oli ilman mailaa ja toi toinen pelaaja anto sille oman mailansa!), samoin jaksaa naurattaa pelaajien kaatumiset omia aikojaan vaikka tuskin me itsekään siellä paremmin pystyssä oltaisiin. Pelin jälkeen vuorossa oli aika perinteinen lauantai-ilta, eli laittautumisen jälkeen pieni koukkaus Särkkien kautta ja sitten tapaamaan kavereita. Tällä kertaa oltiin Elisalla, ja epävirallisena aiheena meillä oli samaisen tytön synttärit - sekä uuden "kaverin" tarkistaminen. Tuomio: approved, todella rento ja mukava tapaus! Ilta kului pelaillessa korttia ja Aliasta herkkujen ja muutaman juoman siivittämänä. Ilmaan oli heitetty myös idea Stagesta tai Safaritalosta, mutta päädyttiin kuitenkin kaikki suoraan kotiin nukkumaan. Osoittautui hyväksi päätökseksi, sillä heti herättyäni piti olla virkkuna valmiina äitienpäivälounaalle. Seurakuntakodin sapuskat ei pettäneet taaskaan, ja ilmakin oli ihanan aurinkoinen ja lämmin äitienpäivän kunniaksi. Raivokas kirjoittaminen jatkui taas kotona. Nyt on 1200 sanaa eli kevään viimeinen essee done ja sent, huh huh. Enää pari tenttiä, joihin en ole muuten lukenut ollenkaan :D On sitä ennenkin tuurilla pärjätty!


Ja niin, se aivastelu? Kotiin tullessa kissankarvat alkaa kummasti kutittamaan nenää ja olo tulee kovin tukkoiseksi. Ei sitä samalla tavalla huomannut kun asui kotona ihan vakituisesti ja nukkuin kissa kainalossa melkein joka yö.. Mutta nuo höpsöt karvaturrit on niin rakkaita ettei pieni nuhastelu haittaa, ja tämänkin viikonlopun aikana kisut on kyllä saaneet osansa hellyydenkipeydestä!

Oikein hyvää äitienpäivää kaikille mammoille, erityisesti sille omalle <3 Kohta suuntana linja-autoasema, sitä ennen vähän eväiden tekoa että saa heti Yppärissä alkaa rapistelemaan voipapereita. Ps, tänään tulee vuosi siitä kun koko kesän kestänyt Dyyniputki alkoi! Good times, good times.. 

Now that that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'Cause I can't wait much longer
Kanye West: Stronger   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti