tiistai 19. maaliskuuta 2013

Take my hand I'll show you the wild side

Kupillinen kylmää kaakaota huomatkaa alkusointu! on hyvä päätös päivälle, vaikka ei olekaan niin hyvää kuin jos sen olisi sekoittanut joku muu. Tosin lämmin juoma olisi sopinut melkein paremmin, sillä sen verran kylmä vinkka puhalsi tänään Oulussa. Kaipaan kevättä, sen tuoksua ilmassa, keväthuivia, ballerinojen ensikäyttöä, asfalttia, lämpöä. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää lämpötila joka vuorotellen nousee ja laskee mutta ei suostu taipumaan plussan puolella, lumikinokset jotka huomattavasti vaikeuttaa pyörän parkeeraamista, ja tienpinnan jääkerros jonka vuoksi en uskalla pyöräillä kouluun mutta käveleminenkin vie ikuisuuden.


Huh, taitaa hieman väsyttää. Maanantaina ja tiistaina olin jälleen myyntitykkinä, mutta ensi viikolla ei vuoroja ainakaan vielä näy. Sen sijaan siellä häämöttää pääsiäisloma, josta muuten tulee pitkä! Kiva huomata, miten moni lehtori päättää myös pitää vähän vapaata ja peruu luentojaan, oujea. Ei se silti vähennä tätä työn määrää, sillä esitelmiä, esseitä ja muita hommia pukkaa päälle ja perjantaina edessä on sivuainekoe. Niin se lukeminen? Häviävän vähäistä, koska kirjan jonka muutan tilasin tosi ajoissa, ennen hiihtolomaa!! nopeatoimitus.com NOT sain vasta viikonlopulle ja silloin kutsui muut velvollisuudet. Mutta kun omaa itsevarman asenteen ja muutenkin on melkeinpä luonnonlahjakkuus, what could go wrong!



Vaikka aikamoinen vastarannan kiiski välillä olenkin, kyllä mulle silti kuuluu hyvää ja osaan arvostaa niitä pieniäkin asioita. Esimerkiksi sitä, että bussia odotellessa katos suojaa tuulelta ja aurinko paistaa niin, että on melkeinpä lämmin; sunnuntaina pidin ensimmäistä kertaa vauvaa sylissäni; siskon tekemä ruoka odottaa jääkaapissa kun tulen illalla töistä kotiin; arkiaamuna saan nukkua hieman pidempään ja herätä rakkaan vierestä; töissä kuulin biisin josta tuli mieleen ihanat ystävät, joista muutama olikin saanut kesätöitä, congrats girls! Nämä siis ihan pari asiaa mainitakseni :) Ps, ette arvaa kuka taas haaveilee uudesta mekosta!


And there are voices that want to be heard
So much to mention but you can't find the words
The scent of magic, the beaty that's been
When love was wilder than the wind
Roxette: Listen to your heart      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti