tiistai 19. helmikuuta 2013

Kysymyspostauksen vastaukset

Miksi aloitit bloggaamisen? Olin jo jonkin aikaa lukenut muiden tyyppien blogeja, ja tykkäsin siitä miten ihmiset haluaa jakaa asioita omasta elämästään. Oon myös aina pitänyt kirjoittamisesta, ja sitten viime vuoden huhtikuussa uskalsin toteuttaa tämän haaveen. Ja onhan tänne kätevä lisäillä niitä tilannekuvia, jotka ei ole sopivia facebookiin!

Sano jotain hyviä blogeja? Seuraan bloggerin kautta niitä mistä tykkään eniten, ja esimerkiksi ilmajokelaiset siskokset Ina ja Ana kirjoittaa tosi hyvin, ja Nooran blogi on ihanan positiivinen ja monipuolinen.

Paras kaverisi? Laura ja Milla, mutta kyllä kaikki minun tyttöset on yhtä tärkeitä! PinjaMarisaJennaElisaSini-MariaSiljaHennaJenni<3

Mistä tykkäät eniten yliopistossa, tuntuuko että se on sun paikka? Englanninkieliset luennot on parhaita, sillä välillä vieläkin niiden aikana selkää pitkin menee kylmät väreet kun vain ajatteleekin sitä, että oon yliopistossa, opiskelen juuri sitä mistä haaveilin ja englantia äidinkielenään puhuva lehtori luennoi vaikka kirjallisuudesta. Eli on se mun paikka.

Kuinka monta kertaa oot seurustellut? Nyt ekaa kertaa.

Kumpi näistä, ja miksi:
kesä/talvi: kesäkesäkesä! Lämpö, aurinko, sortsit, jäätelö, ranta..
rauhallinen lauantai kotona hyvässä seurassa/vauhdikas ilta baarissa: just nyt ehkä koti-ilta!
kavereitten kanssa ulkomaille/perheen kanssa ulkomaille/poikaystävän kanssa ulkomaille: ihan sama kunhan pääsee pois täältä! Ei vaan, ehkä kavereiden kanssa lähtisin reissuun kun meinaa ikävä iskeä jo nyt, vaikka viikonloppuna vasta riehuttiiin yhdessä :)

Lempialkoholi: Ohhoh vaikea!! Hmm oikeastaan kaikki siiderit menee, mutta esimerkiksi drinkeistä Dyynistä saatava Johan on superhyvää!

Missä haluaisit asua isona? Joku keskikokoinen kaupunki, tai on tämä Oulukin kiva. Ei kuitenkaan liian pohjoisessa, liian etelässä, liian idässä tai liian kaukana Kalajoelta!

Mitä juuri tällä hetkellä odotat? Viikonloppua, hiihtolomaa ja että torstain tentti on ohi..

Mikä on varhaisin lapsuusmuistosi? Ei niin mitään ideaa! Mutta joskus pienenä, kun vielä asuttiin Venetpalossa Kärsämäellä, leikittiin Lauran kanssa saunassa tulitikuilla ja sytytin mun sormen tuleen. Se sammutettiin Bebanthenilla :D

Millaisen tatuoinnin ottaisit? Joku pieni jolla on merkitystä, esimerkiksi vaikka lintu nilkkaan tai usko, toivo, rakkaus -symboli, jossa on risti, sydän ja ankkuri yhdessä.

Mistä olet ylpeä itsessäsi? Tuntuu että oon viimeisen vuoden aikana saavuttanut niin paljon ja siitä voi olla ylpeä. Mutta ehkä joku luonteenpiirre? Hmm, jaksan aina tsempata ja kannustaa muita :)

Mikä on haaveammattisi? Tällä hetkellä sellaista ei oikeastaan ole, mutta vaikka ulkomaantoimittaja kuulostaisi mielenkiintoiselta. Tai Cosmopolitanin tähtitoimittaja, joka haastattelee ulkomaisia julkimoita!

Kuinka sinun ja poikaystäväsi rakkaustarina sai alkunsa? Ihana kysymys :D Ihan lukuvuoden alussa alettiin katsella toisiamme, Eeli ehkä aluksi vähän enemmän. Tiesin, että joku Miikan kaveri tulee myös opiskelemaan englantia, ja ihan jo senkin takia olin kiinnostunut Eelistä vaikken ihan heti romanttisessa mielessä. Ekoissa tapahtumissa juteltiin ja vaihdeltiin semmosia jänniä, vatsan pohjassa tuntuvia katseita. Sauna- ja grilli-illan jälkeen meistä tuli kavereita facebookissa, juteltiin siellä vähän ja sitten Vulcanaliassa koko homma lähti ihan kunnolla käyntiin. Sen jälkeen alettiin olla yhdessä aika tiiviisti ja tässä sitä nyt ollaan, enkä voisi olla onnellisempi<3

Millaisena näet elämäsi 10 vuoden päästä? Toivottavasti olen valmistunut, hyvässä työssä, naimisissa tai edelleen ainakin parisuhteessa (:D) ja jos ei ole lapsia niin ainakin kultainen noutaja ;)

Millaiset välit sinulla on vanhempiisi? Omasta mielestä ainakin ihan hyvät ja läheiset.

Oletko muuttunut viimeisen vuoden aikana? Varmaan aika paljonkin, toivottavasti muutkin huomaa sen.

Mitä suunnitelmia sinulla on kesälle? Vielä ei mitään erikoisia suunnitelmia, mutta Keuruun reissun voisi ottaa uusiksi! Mielelläni olisin myös töissä mahdollisimman paljon, jos vain jostain tulee töitä.

Mikä on paras kesämuistosi? Parin vuoden takainen juhannus, kun vietin sen ensimmäistä kertaa Särkillä Lauran, Marisan ja Millan kanssa. Niiden muutaman päivän kohokohta oli The Baseballsien keikka - ja yhteiskuvat sekä nimikirjoitukset!

Aiotko ostaa uuden sähkövatkaimen? Ei tarvitse kun äiti osti jo! ps tosi hauskaa milla

Saanko nukkua vieressäsi taas joskus?;) Anytime honey!

Tuutko mun kanssa toistekin baarissa vessaan juomaan salapullosta? Shhh!

Paras jäätelöannos? Ei voi valita vain yhtä.. Mutta pallopehmikseen laittaisin marjainen murokeksi-jätskiä, vaniljapehmistä, nougat-kastiketta, lakritsi-kastiketta ja pähkinärouhetta, mm..

Tanssitaanhan taas joskus tangolla Dyynissä? (jospa tällä kertaa kukaan ei tulisi eteen..:D) Hemmetinmoinen valas olikin!

Olenko tulevaisuudessa lapsesi kummi? Ehdottomasti

Menetätkö joskus itsehillintäsi shoppaillessasi? hahah, ehkä joskus tosi harvoin!

Kumman valitset, suklaa vai hedelmäkarkit? Suklaaaa! Mieluiten Fazerina tai Pätkis, kiitos.

Oletko tupakoinut/käyttänyt nuuskaa? Kyllä ja kyllä.

Mihin tv-sarjaan/sarjoihin oot koukussa? (et kai vain selviytyjiin.. tai Geordie Shoreen..) Geordie Shorepa hyvinkin! Ja the Walking Dead, Greyn anatomia, Lost, ja kyllä myös Selviytyjät!

Mitä arvosanoja sait yokirjoituksista? Lyhyt matikka E, lyhyt ranska M, pitkä ruotsi M, psykologia E, äidinkieli E ja pitkä englanti E!

Minne kaikkialle hait, mihin pääsit ja miksi valitsit Oulun? Hain ja pääsin Oulun yliopistoon opiskelemaan englantia, Jyväskylän yliopistoon englantia ja sivuaineena ruotsia ja Vaasan yliopistoon englannin, nykysuomen ja viestinnän koulutusohjelmaan. Hain myös Oulun ammattikorkeakouluun journalismia mutta en päässyt sinne. Oulu oli jo pitkään ollut ykkösvaihtoehto oikeastaan sen takia, että on helppo kulkea Kalajoelle ja paikkakunta on sopivan kokoinen.

Mitä eroavaisuuksia ja yhtäläisyyksiä sinulla ja siskollasi on? Luonteelta ollaan aika samanlaisia, tykätään spekuloida juttuja ja ajatellaan monista asioista samalla tavalla. Suututuaan toisellemme aika helposti ja se vaihtelee kumpi joutuu rauhoittelemaan tai pyytämään anteeksi. Laura on kuitenkin ehkä se rauhallisempi osapuoli, vanhempi kun on! Aika lailla yhtä pirteitä tapauksia ollaan molemmat, ja osataan kyllä ärsyttää niin muita ihmisiä kuin toisiammekin..

Kiitos ihan megapaljon kaikista kysymyksistä! Oli kiva vastailla ja osa laittoi miettimään asioita aika perusteellisesti. Ehkä näitä nähdään vielä tulevaisuudessakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti