torstai 7. helmikuuta 2013

Inget vidare

Hur går det? Inget vidare.. En nimittäin tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa lukiessa muiden bloggaajien treenipostauksia. Niitä näyttää nyt löytyvän lähes joka blogista, ja onkin kyllä kiva seurata muiden edistymistä. Totuushan kuitenkin on että nimenoaan niiden muiden, se oma elämäntapamuutos vähän niin kuin unohtui. Ei voi muuta kuin olla kateellinen muiden motivaatiosta ja innokkuudesta urheilla ja syödä terveellisemmin - ja tietysti myös iloinen sen puolesta, että heidän tulokset näkyy! Omat vatsalihakset on sen sijaan yhtä ujot kuin aina ennenkin, ellei jopa ujommat; mutta eihän ne ilman apua ikinä saa sitä rohkeutta tulla ihmisten ilmoille. Faktat tiskiin: navan seudulla näkyy syksyn aikana tulleet ylimääräiset viisi kiloa ja en tykkää niistä kyllä yhtään.. Toisin voisi kuvitella, kun hes joka päivä nassuun menee edelleen jäljellä olevia joulusuklaita tai muita herkkuja. Urheiluaiheisia postauksia selaillessa se kädessä oleva Runebergin torttu ei enää vaikuta kaikista parhaalta välipalalta. Ja anteeksi tästä avatumisesta: en vaan lukeudu niihin ihmisiin jotka jaksaa esittää että kaikki on hyvin. Jos mulla on huono päivä, se kyllä näkyy jokaikisessä paikassa; käyttäytymisessä, facebookin keskusteluissa ja jep, myös täällä blogin puolella. Tietysti tykkään kirjoitella enemmän niistä kivoista jutuista ja toivottavasti piristää ihmisiä, yleensä oon kuitenkin positiivinen ja iloinen ihminen! :)

Osan uuden vuoden lupauksista oon sentään saanut pidettyä: opiskelujen suhteen oon todellakin skarpannut. Toisaalta pakko on ollut, sillä työtaakka tuntuu melkoisen suurelta syksyyn verrattuna. Mutta ei se mitään, opintopisteitä poksahtelee tilille ja Kela pysyy tyytyväisenä :)


Ihan noin niinkuin muuten menee hyvin. Viikonloppu on onneksi jälleen edessä ja se aloitellaan ihan kotosalla - tälläkin kertaa haalaribileet jäi välistä :D Sen sijaan laatuaikaa saan viettää systerin ja sipsipussin kanssa ja huomenna olisi tarkoitus jälleen käydä tsekkaamassa mitä keskustalla on tarjottavanaan; lauantaina vietetään erään tosi mukavan tytön kaksikymppisiä ja pientä lahjontaa täytynee harrastaa mahdollisesti tarjolla olevia pikkupurtavia vastaan ;) Ja suuren suuri peeäs: hurjat parisenkymmentä lukijaa on nyt täynnä!! Jippikayjei!

Lay back, it's all been done before
And if you could only let it be, you will see
I like you the way you are
When we're drivin' in your car
And you're talkin' to me one on one
Avril Lavigne: Complicated 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti