maanantai 18. helmikuuta 2013

Ei tod. itketä lauantaina!

Täältä pesee viikonlopun kuulumisia ja tunnelmia! Perjantai meni siis kotosalla, kissojen ja porukoiden kanssa hengaillessa ja nukkumaan ennen yhtätoista. Syy tähän hassunpuoleiseen väsymykseen johtui aamusta, jolloin pyöräilin kotiin kahdeksan aikaan. En vain voinut jättää väliin tilaisuutta nukkua raksun vieressä :P Lauantai sen puoleen käynnistyi siivouksella tien toisella puolella, siis meidän talon näkökulmasta katsottuna. Sen jälkeen lähdinkin melkein heti kipittelemään vähän matkan päässä sijaitsevaan kotiparturiin, jossa letti lyheni - mutta toiveiden mukaisesti korkeintaan sentin, vaikka paljon lyhyemmältä omasta mielestä tuntuukin. Toisaalta, viime käynnistä on sellaiset pari kuukautta.. :D Tarkoitus oli ottaa ennen ja jälkeen -kuvat, mutta otinkin sitten vain ennen. Eipä siinä sitten enää ollut mitään järkeä, hupsista. Uudella tukalla oli kiva mennä Jennan synttäreille. Jep, sama neiti jota juhlistettiin myös viime viikonloppuna! Tällä kertaa paardit pidettiin Käännänkylässä Kalajoella.


Ennen minä ja Laura oltiin joka paikasa vähintään puoli tuntia etuajassa, mutta lauantai on hyvä esimerkki siitä miten ajat muuttuu.. Kun muut tytöt olivat juhlimassa jo viiden aikaan, me saavuttiin erittäin epämuodikkaasti vasta ennen seitsemää! Syytän päiväsaunaa ja hankalaa kissaa. Onneksi ihanuudet oli kuitenkin malttaneet odottaa kuohuviinin kanssa, ja päästiin kilistelemään kaikki yhdessä. Katsottiin myös meidän parin vuoden takainen wanhojen tanssi esitys dvd:ltä, voi sitä päivää :) Kaikenlaista herkullista oli myös tarjolla, esimerkiksi mahtavaa piirakkaa, jonka suklaakuorrute ja kinuskitäyte oli vaatineet uhrauksia Pinjalta ja Jennalta; Pinja joutui olemaan lähes koko illan toinen käsi vesilasissa ;( Fiilisteltiin meidän soittolistan parissa, kunnes kello alkoi olemaan sen verran että suunnattiin kohti Dyyniä. Paikkahan oli ihan tyhjä, liekö vaikutusta ollut esiintyjällä joku hevibändi jonka ajaksi mekin paettiin alakertaan mutta meidän ilta oli ainakin onnistunut! Valloitettiin tanssilattia, ja nurkkapöytääkin pidettiin hallussamme kolmeen asti. Alun perin oltiin liikkeellä kahdella autolla, mutta Pinjan valkoinen ratsu petti meidän kriittisellä hetkellä, eikä edes edellinen omistaja osannut auttaa. Meidän auto on kuitenkin tila-auto, ja meidän pieni ja onnellinen perhe mahtui sinne hyvin. Olin ylpeä itsestäni, sillä jaksoin pestä meikit pois ennen totaalista simahtamista, hyvällä mielellä nukkuu parhaiten :)


Eilinen meni muiden sunnuntaipäivien tapaan liian nopeasti. Alkuviikko kuluu opiskelujen parissa, ja erityisesti kielitieteen tentti aiheuttaa stressiä. Viikonloppuna ehkä sitten vähän rentoudutaan, haaveissa olisi käyttää joululahjaksi saatuja leffalippuja! Suosituksia uusista hyvistä leffoista, anyone?

Let's make the most of the night
like we're gonna die young
Young hearts, out our minds
we're runnin' like we're outta time
Wild childs, lookin' good
Living hard just like we should
Ke$ha: Die young      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti