sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Onnekkaiden tähtien alla

Kyllä viikonloppujen voimalla jaksaa ihan helposti seuraavan arkiviikon, peace of cake. Itse sain jo torstaina valvoa myöhään luvan kanssa, paitsi etten jaksanut :D Liekö syynä viikolla kertynyt univelka ja jo valmiiksi pielessä ollut unirytmi vai puuduttavat ruotsinkieliset ohjelmat, joita on pakko katsoa useamman tunnin edestä. Tätä pikkiriikkistä seikkaa lukuunottamatta kaikenlaista kivaa mahtui mun loppuviikkoon!

Torstaina saatiin vihdoin meidän haalarit - ja ne on ubeat! Ne oli superedulliset, hinta reilu 11 euroa ja jos oli hankkinut mainoksen, maksettavaksi jäi vain puolet. Nyt pitää enää hahmottaa miten niitä kuuluisi pitää, Verban logon tulee tietysti olla näkyvissä selkäpuolella. Aikaa on Viherbileisiin asti, jonne tietysti on kutsuttu kaikki vihreät haalarit omaavat heebot! Samaisena iltana sain laitettua ensimmäisen kesätyöhakemuksen, jee! Paitsi juuri ennen kuin painoin "lähetä"-nappia huomasin ettei se oikeastaan ollut kesätyöpaikka. Hups, mutta mitä väliä! Tavoitteena olisi siis saada tälle kesälle töitä Oulusta. Vaikeaahan se tulee olemaan, mutta no problem jos kesäksi suuntaankin kotiin Kalajoelle, on sielläkin hyvä meno ;)

Kuitenkin eniten tähän sunnuntai-illan fiilikseen vaikuttaa kaikki ne pienet mukavat asiat. Perjantaina käytiin Eelin kanssa yliopistolla syömässä pizzaa, ja samalla reissulla törmäsin Jennaan ja Nikoon. Iltapäivällä otettiin yhdessä pienet päikkärit, jotain niin parasta. Viikonlopun aikana tuli mässäiltyä aika paljon, mutta sovitaan vaikka että siinä oli sitten alkavan viikon edestä myös! Niihin pieniin iloihin kuuluu ehdottomasti myös se, kun joku muu tekee aamupalan ja tuo sen sänkyyn, tai kun on paha mieli tekee sulle kaakaota tai ostaa vanukkaan. Myönnän itsessäni olevan iltamasistelijan vikaa, mutta siihen auttaa tiukka rutistus ja Lost - ensimmäinen tuotantokausi done, toinen started. Varsinaisten herkkujen lisäksi sain taas syödä herkullista oikeaa ruokaa, kanaa ja nuudeleita - aika perus mitä mekin täällä kämpillä laitetaan, mutta kun sen tekee joku toinen ja ihan eri tavalla.. nams ;) Vaikka kurkkukivun ja nuhaisen nenän ansioista ruokahalu on jossain piilossa, tänään olisi mun vuoro kokkailla.. We'll see what happens :D Rattoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!


Ps. Just kun aloin laittamaan kuvia haalareista koneelle, muistikortti sanoi sopimuksen irti..

Ja kun sä et uskalla sanoo niitä sanoja,
joilla voisit ratkaista kaiken
Voit luottaa minuun
Ei mitään hätää,
jos ei omat voimat riittäneet
Ei mitään hätää, se olen minä
joka voin kuivata sun kyyneleet
Samuli Edelmann: Ei mitään hätää      

2 kommenttia: