keskiviikko 19. joulukuuta 2012

You're so ugly when you cry

Kyyneleet ei kaunista ketään. Ne vain saa silmät punoittamaan ja turpoamaan ja levittää meikit. Ne kastelee tyynyn ja posket ja jäätyy niin että muutenkin pitkä kävelymatka pakkasessa tuntuu loputtomalta. Onneksi viime päiviin on mahtunut paljon niitäkin asioita, jotka sitten tuo sen hymyn huulille. Essee, aiheenaan Sheepshagger jonka nimen saa jokainen suomentaa ihan vapaasti, valmistui ennätysajassa, kun kannustimina oli hillomunkki ja pari pientä lahjapakettia. Kivaa oli myös huomata fonetiikan menneen läpi arvosanalla neljä. Miksi kaikki muut paitsi enkun kurssit menee hyvin? :D Ja ai niin, meikä on taas kotona Kalajoella. Eikä olisi voinut olla paljon mukavempaa tulla, sillä linja-autolla vastassa oli isosysterin lisäksi ihana rakas Henna, jota en ollutkaan nähnyt sitten.. niin. Kovin pitkä tämä visiitti kotipaikkakunnalle ei ole, sillä sunnuntaina teen täyskäännöksen ja palaan takaisin Ouluun; tänä vuonna jouluaatto menee siis iskän luona.


Ne pari pientä pakettia oli muuten sisällöltään aika kivoja. Vaikka en toivonut muuta kuin sitä suklaata, oli totta kai huippua saada joululahja. Eräs ihana oli osannut valita tosi ihanat lahjat. Voi sitä hihityksen ja hymyilemisen määrää kun essee oli vihdoin valmis ja sai avata repiä paperit! Äitikin hienotunteisesti kysyi mihin sormeen tämä koru sitten tulee. Ihan etusormeen hei..


Vielä ehtii pikkujouluilla, ja huomiseksi ollaankin tyttöjen kanssa varattu mökki. Kamera ja tonttulakki mukaan, niillä pärjää! Tänä iltana vois vaikka siepata kissan kainaloon, juoda glögiä ja katsella telkkaria. Onneksi huomenna ei ole kiire minnekään :)

But you're perfect to me
I won't let these little things slip out of my mouth
But if it's true, it's you
Oh it's you they add up to
I'm in love with you
And all these little things
One Direction: Little Things 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti