keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Wishlist

Kun muut niin miksen sitten minäkin, ja sitä paitsi haaveilu on aina kivaa! Luvassa siis pientä koostetta meikän joululahjalistasta. Vielä useana viime vuotenakin oon joutunut  kirjoittamaan ihan lyhyen listan jutuista mitä toivon, ihan porukoiden hommaa helpottaakseni tietysti. Tänä vuonna lista on tämän näköinen, vaikka en todellakaan odota saavani kaikkea, mutta saahan sitä tyttö aina unelmoida!



Kovat paketit on mukava saada. Lauren Conradin Style tai Beauty -opas olisi kiva, mieluiten englanninkielisenä luonnollisesti! J.K. Rowlingin uusin teos the Casual Vacancy on myös toivelistalla, velhokirjojen myötä minusta kun on tullut kyseisen kirjailijan fani. Potterista puheenollen.. Jospa nyt iskä tai äiskä hoksaisi ostaa Harry Potter dvd-boxin? Vaikka kaikki kirjat kyllä löytyy hyllystä, elokuvien osalta sarja on kovin vajaa. Omana on vain ensimmäinen elokuva. Videolla. Voi tosin olla, että tänä vuonna kovien pakettien sisältö rajoittuu ainoastaan englannin sanakirjoihin, sillä sen verran kalliita tiiliskiviä lehtorit on neuvoneet ostamaan.. Taitaa siis olla ihan turha haaveillakaan uusista harmaista Teema-astioista.

Myös pehmeät paketit on erityisen mieluisia. Monen vuoden ajan uusi puku on aina ollut must, ja tänä vuonna toivon paketista löytyvän myös jumpsuit-oloasun, potkupuvussa olisi niiin kiva hengailla. Ja peittäisihän sen löysä muotoilu myös odotettavissa olevan joulupömppiksen. En nimittäin tiedä muista, mutta minusta jouluna on kiva syödä hyvin ja herkutella vielä enemmän, erityisesti suklaalla.

Erään koruliikkeen kuvastossa oli fiksu sanonta: mitä pienempi paketti, sitä iloisempi tyttöystävä. Ja saahan niitä koruja muutkin ostella! Ei vaan, vaikka uusi Nomination-pala tai rannekello olisi ihana lahja, en todellakaan odota saavani mitään niin kallista. Ihan oikeasti se suklaa riittää. Tosin mun luottohajuvesi, Escadan Absolutely Me, on uhkaavasti lopussa. N.B., tämäkin toive on suunnattu lähinnä niille vanhemmille sitten!

Do you remember me
I sat upon your knee
I wrote to you with my childhood fantasies
Well I'm all grown up now
And still need help somehow
I'm not a child but my heart still can dream
Kelly Clarkson: My Grown Up Christmas List   
   

2 kommenttia: