lauantai 3. marraskuuta 2012

You look BOO-tiful!

Happy Halloween kaikille! No okei, meni jo, mutta varmasti monessa paikassa juhlitaan kyseistä juhlapäivää vielä tänäkin viikonloppuna. Nyt luvassa kuitenkin lyhyt ja ytimekäs tietoisku minun torstaista, jolloin vietettiin verban Halloween-bileitä!

Menin viettämään etkoja Jennille keskustaan. Vaikka mitään aikataulua ei oltukaan sovittu, säntäilin pitkin kämppää valtavassa kiireessä, sillä yliopistolla mulla ja systerillä oli ollut tulostusongelmia. Saatiin ne kuitenkin ratkaistua, ja liukasteltiin ripeästi kaupan kautta kotiin. Tyypillistä, että juuri silloin kun pitäisi toimia nopeasti, kaikki menee pieleen - muutenkin tehoton ja surkea hiustenkuivaaja sanoi sopimuksen irti sammumalla kesken toimenpiteen. Ei auttanut muu kuin laittaa kamppeet kasaan, ja pyöräillä kosteilla hiuksilla Toppilaan, mistä mentiin bussilla keskustaan, Mick's:n kautta Jennin asunnolle. Siellä meitä oli koolla pieni mutta sitäkin huipumpi porukka: minun ja Jennin lisäksi Eeli sekä Miika-serkku.



Mitäs siihen etkoiluun yleensä kuuluu? I don't know about you guys, mutta me enkun fuksit ainakin virittäydyttiin tunnelmaan alkoholillisten juomien lisäksi musiikin, valokuvien ottamisen ja katsomisen avulla, analysoimalla Cosmopolitania ja sen mieskalenteria ja englantilaisia juorulehtiä sekä tietysti vaihtamalla päälle naamiaisvarusteet. Facebook-kaverit onkin saattaneet nähdä jo kuvan asusta, eli Jenni oli maailman söpöin ja ihanin Lumikki ja minä olin Lauran penkkariasussa eli skottityttönä. Alun perin ajattelin mennä koulutyttö-teemalla, mutta lopulta ajattelemani vaatteet tuntui kovin kotitekoisilta ja valmis puku oli parempo vaihtoehto. Asuun kuuluva hattu näyttää kuitenkin olevan kokoa XXL ja siitä vielä vähän isompi, joten kiharat olivat pakollinen juttu. Itse en osaa tehdä edes siedettävän näköisiä kikkuroita itselleni, ja masennushan siinä meinasi iskeä kun kukaan muukaan ei suostunut auttamaan. Onneksi Eeli pelasti illan ja väkersi minulle superhienot kiharat, ja minä vastaavasti kiharsin meidän Lumikin hiuksia. Bileet alkoivat virallisesti kymmeneltä, ja me lähdettiin vaappumaan kohti baaria yhdentoista aikaan. Please, älkää repeilkö yhteiskuville kovin pahasti! Mun lakki oli näköjään masentunut, ja meidän neljän yhteiskuvan ottaminen oli vähintäänkin haastavaa, kun pituusero Jennin ja poikien välillä on kovin suuri.. :D


Halloweenia juhlittiin siis Kaarlenholvissa, jossa itse en ole ikinä aikaisemmin käynyt ja seuraavaa kertaa saa kyllä odottaa, kiitos ikärajat!. Paikalla oli paljon ihmisiä, tai ainakin sen näköisiä olentoja: illan aikana näkyi kissoja, punahilkka, alppityttö, pari apinaa, merimies, klovni, darth vader, useampi zombi ja vampyyri, hoitsu, lisko, kummitus, pari LuTKaa ja vaikka mitä muita hienoja asuja ja kasvomaalauksia. Enemmän oli silti naamiaisasuun pukeutumatta jättäneitä. Minulla oli hurrrjan hauska ilta, sain kehuja hiuksista ja asusta vaikka molemmista kunnia kuuluukin muille. Tanssittua tuli vaihteeksi vähän pienen tilan mutta ison väkimäärän vuoksi. Vaikka muutama punainen kala päätyi uiskentelemaan lattialle, hyvä meno oli siitä huolimatta ja vähän ennen kolmea lähdettiin pizzerian kautta taksitolpalle.


Baarista tulee kuvia vielä myöhemmin, sillä oman järkkärini jätin suosiolla turvaan narikkaan, joten täytyy odottaa ainakin huomiseen että pääsen käsiksi Lauran kameraan. Olen siis tämän viikonlopun yksin Oulussa, mutta kyllä sitä aina tekemistä keksii. Tähän mennessä olen selättänyt ihanan pääkivun, kastunut vesisateessa pyöräilemällä, syönyt mahan täyteen tortilloja, nukkunut liian pitkään ja vain ollut ja katsonut sarjoja ja elokuvia. Välilehdessä auki oleva Optima muistuttaa esseestä, jonka palautuspäivä on tiistaina ja johon olen kirjoittanut aloituskappaleen.. Jotenkin postauksen tekeminen vain tuntui kivemmalta hommalta. Mutta nyt jätskiä ja esseetä ennen totaalista kastumista kyllä, ulkona sataa edelleen vettä ja sinne olisi tarkoitus kohta taas lähteä, ihanaa lauantai-iltaa!<3

Hey, you and me, keep on dancing in the dark
It's been tearing me apart
Never knowing what we are
Hey, you and me, keep on trying play it cool
Now it's time to make a move
And that's what I'm gonna do
Glee: Light up the World  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti