tiistai 23. lokakuuta 2012

Tilkka viiniä ja pala suklaata

Viikonlopun jälkeen ei ole onneksi tarvinnut suorittaa sitä paljon puhuttua paluuta arkeen - meikähän on lomalla! Tai vietän periodien väliviikkoa, itsenäisen opiskelun aikaa tai mitä vaan; eipähän tarvitse polkea aamulla yliopistolle joka tapauksessa. Vaikka Laura lähti jo eilen Kalajoelle, silti ei onneksi ole tarvinnut potea yksinäisyyttä. Olen sivistynyt taas muutaman elokuvan verran, kokenut tähän astisen elämäni ahdistavimman puolituntisen ja nukkunut univelkaa kiitettävästi pois. Ja tänään sainkin aivan erityisen vieraan: minun äiti tuli tänne Ouluun!


Heti ensimmäiseksi mentiin mamman kanssa syömään vatsat täyteen Prisman yhteydessä olevassa Raxissa. Rasvaista pizzaa, ah! :D Itselläni oli ainakin varsin turpea olo, kun vaaputtiin kaupan puolelle täyttämään ostoskori. Nyt on pakkanen täynnä leipää, jauhelihaa ja kanaa, pärjätään taas pari viikkoa pidempään! Tämän illan menuun kuuluu joulunaloitussuklaa eli Julia-karkit, valkoviini josta en muuten edelleenkään kauheasti tykkää, sekä pisteenä iin päälle tunnelmaa luomassa joulun tuoksuisia kynttilöitä. Lisäksi olin tosi lähellä ostaa itselleni joulukalenterin. Pelottavaa, valtava joulufiilis jo nyt, eikä vielä olla vietetty edes meidän synttäreitä! Mulle se ainakin on nimittäin ollut jonkinlainen merkki; niiden jälkeen saa alkaa laittaa joulua enemmänkin. Vaikka kyllä äiti osti tänne meille jo pari kynttelikköä. Ja hipelöin muutamia valosarjoja. Ehkä saatoin myös jäädä tuijottamaan muovista joulukuusta, jossa oli led-valot joka oksan päässä. Hupsista vain. Vastapainoksi muutama syksyinen kuva Rokualta!


Huomenna äiti ehdotti että mentäisiin aamulenkille. Enpä ole ikinä moista harrastanut, täytyy sanoa. Suunnitelmissa olisi myös katsastaa kauppakeskus Zeppelinin tarjonta - ja sen jälkeen kotiin. Valmistaudu Kalajoki, tuhlaajatyttö tulee takaisin!

Hello world, hope you're listening
Forgive if I'm young
For speaking out of turn
There's someone I've been missing
And I think that they could be
The better half of me
One Republic ft. Sara Bareilles: Come home     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti