sunnuntai 21. lokakuuta 2012

syysEXCU

Ohi on, ja hyvillä, vaikkakin erittäin väsyneillä fiiliksillä ja mustelmaisilla jaloilla taas kotona. Varoitus: nyt seuraa hurjan paljon fiilistelyä ja hehkuttamista opiskelijaelämän mahtavuudesta, joten siihen kyllästyneitä kehotan katsomaan vain kuvia.


Perjantaina sain sateesta huolimatta raahattua painavan kassini ja vielä painavemman muovipussin yliopistolle, Lauran avustuksella. Kuten arvata saattoi, fonetiikkaan keskittyminen oli haastavan puoleista. Minä ja Jenni sentään kuitenkin mentiin paikalle, vaikka lähdettiinkiin ihailtavan huomaamattomasti luennolta etuajassa. Huomatkaa sarkasmi: niiden laukkujen kanssa ei voi mitenkään olla kovin huomaamaton, varsinkin kun sipsipussit rapisee ja tölkit kolisee :D Matkalla kohti lähtöpaikkaa eli V-ovia osuttiin verbalaisten suurempaan joukkoon, joka oli ollut virittäytymässä tunnelmaan verbaariossa. Neljän aikoihin bussi oli lastattu täyteen eri-ikäisiä opiskelijoita matkatavaroineen, ja kuski otti suunnaksi Rokuan ja seurakunnan leirikeskuksen. Jo nimenhuuto aiheutti hervottomia naurukohtauksia ja kun bussissa oli niin hyvä ja rento tunnelma, oli varmaa että tiedossa oli huisin hauska viikonloppu!



 Ja niinhän se olikin. And I'm not gonna lie; juomaanhan sinne pääasiassa mentiin, mutta myös yleisesti pitämään hauskaa, tutustumaan uusiin tyyppeihin, saunomaan ja ehkä vähän riehumaankin; joidenkin mielestä oli ihan aiheellista kääntää seinällä roikkunut risti väärin päin heti ensimmäisenä kun saavuttiin paikalle. Nukkumapaikkoja oli kahdessa eri rakennuksessa: päärakennuksessa oli kaksi isoa tupaa, joissa molemmissa oli reilusti nukkumapaikkoja, sekä muutamia neljän ja kahden hengen huoneita. Alempana, lähellä rantaa, oli sauna sekä erillinen majoitusrakennus jossa oli tilaa noin kymmenelle hengelle. Helposti siis mahduttiin kaikki, ja melkein ensimmäiseksi kaikki varasikin itselleen paikan ja laittoi petivaatteet, sillä kuka niitä jaksaa enää aamuyöllä laskuhumalassa viritellä.. Muutenkin yleistä tilan haltuunottoa tapahtui koko illan ajan: kokkailuja, makkaran paistoa nuotiolla ja saunakin laitettiin lämpiämään melkein heti; huhujen mukaan muutama hurja kävi myös uimassa! Itsekin yritin olla sosiaalinen ja juttelin mahdollisimman monen ihmisen kanssa, tanssittua tuli myös tosi paljon niistä liikkeistä ei sitten puhuta.. oppa gangnam style!. Myös salama räpsyi ahkeraan tahtiin, kun tallensin illan tapahtumia kameran muistikortille.


  

Lauantai käynnistyi kivasti väsymyksestä ja kuittailuista huolimatta. Oli ihana sää, sillä viileästä ilmasta huolimatta aurinko lämmitti mukavasti. Söin Jennin kanssa täyttävän krapulalounaan, juustopastaa ja nugetteja, mmm.. :D Käytiin myös käveleskelemässä ja tutustumassa leirikeskuksen ympäristöön. Lopulta päädyttiin istumaan ja juttelemaan laiturille, mihin aurinko paistoi ja lämmitti. Raportoitiin jonkin aikaa, ja lähdettiin seuraamaan poikien pokeripeliä (lue: raportoimaan lisää verban vanhempien tyttöjen kanssa, sillä minä ja Jenni edustettiin kahdestaan tyttöfukseja). Sauna oli lämpimänä koko päivän. Itse olin ajatellut selviytyä hiusten osalta kuivashampoon avulla, mutta.. niin, en vain osaa käyttää sitä :D Flunssaa odotellessa, sillä ei varmaan ole kovin terveellistä hengailla ulkona pää märkänä. Alkuillasta itsekin korkkasin juomapuolen alkuun, vaikka osalla se oli jatkunut koko päivän.. Kieltämättä tunnelmaa pilaa, jos joku örveltää jo puolilta päivin, varsinkin kun tilanne jatkuu samanlaisena koko ajan. Kouriminen ja pureminen, lol :D ei ole kivaa, joten onneksi pojat sai rauhoitettua senkin häiriötekijän. Muuten ilta kului perjantainkaltaisissa tunnelmissa; tanssilattialla, kuvaillessa ja jutellessa eikä mustelmiltakaan vältytty, miksei ne penkit pysy paikallaan? Muutama jaksoi mennä samoilla silmillä sunnuntaihin asti, mutta itse vetäydyin nukkumaan yöpalan jälkeen jo kolmen, neljän aikaan. En vain pärjää vähällä unimäärällä, ja silmiä painoi jo kouluviikonkin univaje.




Oon aina inhonnut leirien tai muiden vastaavien reissujen lähpäiviä, pakkaamista ja siivoamista.. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Tehokkaita kyllä oltiin, sillä linja-auton oli määrä lähteä takaisin Ouluun päin kolmen aikaan, mutta jo yhdeltä leirikeskus oli siivottu hyvään kuntoon. Loppuaika kului leppoisissa ja krapulaisissa tunnelmissa makoillessa toisessa makuutuvassa, ja sama meno jatkui linja-autossa. Aivan älyttömän hauskaa silti oli, miksei excuja voisi olla useammin? Oli tosi kiva päästä johonkin uuteen paikkaan viettämään viikonloppua kivalla ja hyväntuulisella porukalla. Verbalaiset on kyllä tosi rentoja ja maanläheisiä tyyppejä, helposti lähestyttäviä. Yleisestikin Verba on aika aktiivinen ainejärjestö, tapahtumia on paljon ja ne on hyvin organisoitu. Hallituksen tyypit on ihan mahtavia, vaikka meinasinkin hermostua Villelle kun nukkumapaikkoja vaihdettiin.. Ei vaan, ihana halimies se on!

All the crazy shit I did tonight
Those would be the best memories
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me
David Guetta: Memories   

2 kommenttia: