sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Jenna's flat!

Eilinen ilta kului loistavasti muutaman sadan metrin päässä omasta kämpästä, Tellervontiellä Jennan tupareissa. Meidän kohdalla ilta alkoi tyylikkäästi myöhässä: tavoite oli olla Jennan ja Viivin asunnolla kuuden aikaan, mutta kuka nyt katsoisi pahasti pientä myöhästymistä, kun sen syy oli oikeastaan ihana Milla ja sen poikaystävä Wille. Jouduttiin nimittäin vähän odottelemaan tätä pariskuntaa, että ne selviäisi hulluilta päiviltä meille. Enkä tietenkään syytä teitä ihania rakkaita :D Taisihan itsellänikin olla kiharrin vielä kädessä kun ovikello soi.. ;)


Lopulta kuitenkin päästiin matkaan. Nauran vieläkin Willen, joka ajoi sen lyhyen matka, ilmeelle: miksei me vaan kävelty? Yksinkertainen vastaus: koska rakot, kura ja jäätävän viileä ilma. Paikalla juhlissa oli jo melkein kaikki kutsutut ja viimeisetkin saapuivat pian. Hyvällä porukalla vietettiin mahtava ilta, kiva huomata miten hyvin kaikki tuli juttuun keskenään. Ehkä vähän liiankin.. Hyvänen aika sitä silmäpelin määrää! Pojat, te olette varattuja, keskittykää naisiinne älkääkä toisiinne ;) Vaikka kyllä me tytöt osataan antaa samalla mitalla takaisin!



Meille vieraille oli aivan loistavat tarjoilut: sipsien ja karkkien lisäksi tytöt olivat leiponeet itse pizzaa ja muffinseja, tarjolla oli myös terveellisempiä vaihtoehtoja eli salaattia ja vesimelonia. Minä rakastuin niihin muffinseihin, söin niitä viisi.. Suklaa on vaan se mun heikkous. Kun kyseessä ei olleet mitkään tavalliset pippalot, vaan nimenomaan tuparit, nostettiin tietysti myös malja. Meidän tuoma lahjapullo sai kunnian tarjota kuohuvan paino sanalla kuohuvan juoman, joka maistui ainakin mustikalle ja vadelmalle. Hyvää siis!



Itse olisin viihtynyt Jennan asunnolla vaikka pidempäänkin, mutta puolen yön aikaan alkoi kutsua keskusta. Valitettavasti ja tavallaan onneksi Pinja oli kuskina, joten kenenkään ei tarvinnut murehtia kyytiä suuntaan tai toiseen. Päätettiin mennä Dioneen, sillä vaihtoehtoja on aika vähän meidän ikäisille.. Itse tykkäsin paikasta, pieneltä paikkakunntalta kun olen kotoisin, niin Dione oli juuri sopivan kokoinen :D Tälläkin kertaa kulutettiin kenkien pohjia ja tanssilattiaa oikein urakalla, vaikka ei oltukaan baarissa lopulta kuin muutaman tunnin ajan. Sain kuitenkin napattua itselleni yökaverin: uni tuli hyvin Pinjan kainalossa, vaikka joku oikein mukava ja ihana ihminen olikin laittanut mun herätyskellon soimaan puoli kuudelta! Oli tosi hauska pila joo :D

Pian alkaa loma ja arvatkaa mitä - minä pääsen kotiin!! Sitä ennen pitää selvitä tästä viikosta, no problem mutta ensi viikonlopun excu.. It's gonna be epic and crazy.

I'm on the floor, floor
I love to dance
So give me more, more, 'till I can't stand
Get on the floor, floor
Like it's your last chance
Nicki Minaj: Starships  

 

2 kommenttia:

  1. sori kun viivytimme matkaa!;D mut oli ihan huippuilta, puspus <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah no ei se ehkä _ihan kokonaan teidän vika ollut.. saatte siis anteeksi mussukat ;) mahtavaa oli, pus pus todellakin!<3

      Poista