sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Good life

Heei ja anteeksi pieni hiljaisuus täällä blogin puolella! Kaikki päivät vaan toistaa samaa, tylsää kaavaa ja silloin kun jotain erikoista tapahtuu, ei tietenkään ole aikaa kirjoittaa. Mutta niin, mitä mulle kuuluu? Tosi hyvää, kiitos kysymästä. Oon saanut ärsyttävimmät koulujutut hoidettua pois alta, tänään ei ole satanut kuin muutaman pisaran verran ja muutenkin vaan yksinkertaisesti menee hyvin. Mulla oli yksi parhaista viikonlopuista ikinä. Kun saa viettää aikaa sellaisten ihmisen kanssa, joiden seurasta oikeasti nauttii ja joiden kanssa voi olla oma itsensä, kaikkine vikoineen ja toivon mukaan löytyy muutama hyväkin puoli, voi huulilla olla kestohymy jonkin aikaa. Ja saattaahan tuolla suklaalevyllä olla vaikutusta asiaan, vaikka herkkuja olisi kyllä tullut ahdettua napaan ihan tarpeeksi muutenkin :D

Mitä tein viikonloppuna: pyöräilin kaatosateessa, siivosin, katsoin muutaman hyvän elokuvan, laitoin ruokaa tai olin ainakin apuna sen laittamisessa, kai pöydän kattaminen lasketaan?, join valkoviiniä, söin luvattoman paljon suklaata, nukuin pitkään ja hyvin, kävin pitkästä aikaa saunassa, tiskasin, shoppailin, pyöräilin keskustaan, otin tyhmiä ruoka-annoskuvia. Aika täydellistä. 


Perjantaisin mulla on vain yksi luento ja sekin kahdesta neljään. Aamupäivällä oli siis hyvin aikaa siivota kämppä ja pistää paikat muutenkin kuntoon, paitsi että eihän se tietenkään ihan niin mennyt - herääminen onnistui ihan ajoissa, mutta aamupalan jälkeen valuttiin Lauran kanssa takaisin nukkumaan. Joka tapauksessa ehdittiin siivota ennen kuin piti polkea kivassa vesisateessa lipastolle. Miksi meillä sitten oli kiire siivota? Lauran poikaystävä Pirkka-Pekka oli tämän viikonlopun Oulussa, eikä mistään nurkasta tai hyllyn päältä tietenkään sovi löytyä yhtään pölyhiukkasta kunniavieraan läsnäollessa. Kokkailtiin vieraan iloksi myös tortilloja, voisin varmaan syödä loppuelämäni pelkästään niitä!


Minä lähdin kuitenkin evakkoon Kaijonharjusta, ja seuraavan kerran nähtiinkin Lauran ja Pirkka-Pekan kanssa vasta lauantaina keskustassa. Ostoslistalla oli vain muutama asia, ja jostain syystä juuri ne listalla olevat jutut jäi puuttumaan.. Damn you, kavalat heräteostokset; ostin laukun. Pakko kuitenkin myöntää, että ei multa liikaa laukkuja löydy: kameralaukku on saanut noin viikon ajan toimia käsilaukkuna, sillä mun oikeasta veskasta katkesi olkahihna. Sekin tapahtui itse asiassa tosi dramaattisella hetkellä: juoksin eräänä aamuna portaita alas, sillä kello oli jo vähän liikaa, kun yhtäkkiä laukku rämähti lattialle. Ääni kaikui porraskäytävässä sen verran isosti, että varmasti loputkin C-rapun asukkaat tiesivät kellon olevan kahdeksan. Ei ole vielä onneksi näkynyt häätöilmoitusta.. Uusi laukkuni on ihana ja kivan kokoinen, vaikka sinne ei mahdukaan kameraa. Tai sateenvarjoa. Saakohan sinne tungettua edes pipoa? Hups :D


Ensi viikolle on luvassa kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa: keskiviikkona on vihdoin esitelmä, jota varten ahersin sen Power Point-esityksen kimpussa. Samoin keskiviikkona on ihan ensimmäinen tentti, hui! Suomen kielen rakenne, jota varten oli tarkoitus lukea jo viikonloppunakin, mutta hyödyllisen lukuajan saa aina käytettyä muuhun hyödylliseen toimintaan. Tentin jälkeen pitää kiirehtiä kotiin, sillä samana iltana vietetään fuksisitsejä! Meidän kämpille tulee muutama kaverikin laittautumaan, ja mennään sitten yhdessä Teekkaritalolle syömään juhlavasti ja kuuntelemaan maljapuheita. Kun sitseistä on toivuttu, koittaakin jo viikonloppu ja Jennan tuparit! Oulu saa piristystä sateiseen syksyynsä, kun Jyväskylästä saapuu eräs ihana nainen. Paljon on siis luvassa, stay tuned!

I won't lie, I'm falling hard
Yep, I'm falling for ya but there's nothing wrong with that
You're the one that I dream about all day
You're the one that I think about always
You are the one so I make sure I behave
Rihanna: You Da One  

2 kommenttia:

  1. postaaaa! tai ajasta postauksia silleen että ne tulee tänne joskus, eli tee etukäteen sillon ku on aikaa! >:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä kyllä, kun vain olisi sitä aikaa joskus :D

      Poista