keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Dreams and Dresses

Pakko saada välillä kirjoittaa suomeksi.. Alkaa vähitellen tulla korvista ulos lainausmerkkien ja erilaiset viivojen käytön kuvailu, mutta jospa se Power Point-esitys tulisi kohta tietojen osalta valmiiksi ja pääsen animoimaan! Se on tosi kivaa, terveisin tietotekniikkaa yläasteella kaksi vuotta opiskellut ;D

Mikä olisi kivempi tapa irtautua koulujutuista hetkeksi kuin nettishoppailu? Sitsien innoittamana päädyin pitkästä aikaa selailemaan sivustoa, jolta keväällä tilasin mun ylioppilasmekon. Sitä mekkojen määrää.. O.M.G. En ihan ainakaan näille ensi viikon sitseille ajatellut tilata uutta mekkoa, vaikka toisaalta tulihan se yo-mekkokin aikoinaan perille supernopeaa.. Täytyy yrittää hillitä itseni. Mutta kun ne on niin kivoja! Ja ensi keväänä muutama kaveri pääsee ylioppilaaksi, kai niiden juhlia varten voisi hankkia uuden mekon? Ja parempi olla jo hyvissä ajoin liikkeellä, ettei tule viime hetken paniikkia, vai mitä?


Kumman paljon klikkailin lisätietoa mekoista, joissa oli jotain pitsistä. Kaapista ei kyllä löydykään turhan paljon sellaisia vaatteita, eikä varsinkaan mekkoa. Pitsiset yksityiskohdat on vaan jotenkin niin kivoja ja tyttömäisiä - ja ehkä aika kesäisiä, mutta kai ne nyt sopii syksyynkin? Varsinkin vaalean pitsin voisi ajatella olevan jopa suorastaan talvinen. Tai toisaalta päinvastoin, kesällä ainakin näkyi kuvausta vastaavia paitoja kaupassa tosi paljon.. Pointti oli kuitenkin se, että ihastuin useampaan pitsiseen mekkoon. Lisäksi tuo kukkakuvoinen kolttu, mutta huomatkaa pitsinen koristelu yläosassa! Mikä kummallinen pakkomielle mulle nyt tuli :D Kuinkahan monta mekkoa mahtuu samaan pakettiin, että tulisi vain yhdet postituskulut? ;)
 

Mustia mekkoja sen sijaan löytyy muutama, joten ne skippasin kokonaan ainakin melkein, ainahan pikkumusta tarvitaan? ja muutenkin tuntuu kivemmalta pukeutua värikkäästi harmaassa säässä. Kai valkoinen on väri? Nimittäin tuo yläpuolella oleva valkoinen pitsimekko on ihana, enkä ole ikinä omistanut mekkoa jossa olisi tuollaiset hieman pidemmät hihat. Toisaalta sininen olisi ehkä käytännöllisempi väri, koska valkoista mekkoa ei voi pitää häissä jos siis on vieraana. Tai ainakin mulla on sellainen käsitys, että on jonkinlainen etikettivirhe, jos vieraalla on valkoinen mekko; se väri ikään kuin kuuluu morsiamelle. Alempien kuvien mekot edustaa nimenomaan sitä värikkäämpää puolta, ja toisen mekon ei siis keltaisen vaan tuon toisen  nimi oli pumpkin, kurpitsa. Absolutely adorable!

 

Hupsista, kerrassaan tyttömäinen postaus. Mekkoja, pitsiä ja niiden yhdistelmien hehkuttamista.. Selvästikin aika rauhoittua, vaan minkä sille voi kun on hyvällä tuulella, hymyilyttää, viikonlopun suunnitelmat alkaa muotoutua ja tänään ei edes satanut! Kaiken kaikkiaan hyvä päivä siis - paitsi se Power Point.. Let's get cracking then!

So we burst into colours
Colours and carousels
Fall head first
Like paper planes and playground games
Next thing, we're touching
You look at me it's like you hit me with lightning
Ellie Goulding: Starry Eyed 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti