perjantai 14. syyskuuta 2012

A House is not a Home

Kalajoella. Kotona. Datailen sängyllä mahallaan, napakoru painaa ikävästi. Kaverina mulla on tietokoneen lisäksi kupillinen Pirkan yrttimaustettuja sipsejä, niitä tavallista paksumpia ja rouskuvia, Novellen mango-guava-kivennäisvettä ja Youtube now playing Owl City: Alligator sky. Feeling good, paitsi tää huone. Tavallaan oma ja tuttu, muttta jotain on pielessä.. Äiti on meidän ollessa poissa vähän innostunut. Mikä ihme tuo pöytä on, tervetuloa teekutsuille?

Eilen torstaina osallistuin humanistisen killan järjestämälle baarikierrokselle Oulun keskustassa. Muut humanistit lähtivät liikkeelle jo kello kuudelta, mutta koska monilla fukseilla oli luento joka kesti melkein kuuteen asti, verba päätti lähteä kierrokselle vasta puoli seitsemän aikaan. Näin siis myös me tunnolliset fuksit ehdimme mukaan! Vaikka ainakin verban kohdalla fuksien edustus oli.. no, suorastaan puutteellinen, sillä paikalla oli vain viisi ensimmäisen vuoden opiskelijaa sekä mukaan soluttautunut saamen kielen opiskelija. Vanhempia opiskelijoita oli kuitenkin paljon, ja kaiken kaikkiaan oli tosi hauska ilta! Kierros alkoi Linja 25:sta, jonne on normaalisti ikäraja 20 vuotta. Onneksi sinne oli kuitenkin soitettu etukäteen ja neuvoteltu asiasta, eli päästiin kaikki sisälle. Osa porukasta oli vähän nopeampi, ja lähti edellä seuraavaan baariin. Kun loppuporukka, johon siis itekin kuuluin, jatkoi matkaa, oli toiset jo liikkuneet edelleen, eli vuorossa oli Lentävä lautanen. Siellä istuttiin ja juteltiin jonkin aikaa, kunnes matka jatkui jälleen, paikkana vuorostaan Wood Bar. Se olikin mulle viimeinen paikka, sillä sen jälkeen muiden mennessä takaisin Linjaan, itse kävelin bussipysäkille.


Huomenna tiedossa on koulutehtäviä mihin ihmeeseen käytin ne kaikki hyppytunnit viime viikolla? ja illalla jotain kivaa ihanien tyttöjen kanssa. Kamera mukaan tietysti, oiva tilaisuus saada läppärin kätköihin runsaasti julkaisukelvotonta materiaalia >:D Hmm miksi Youtube hiljeni? Itse asiassa koko kone on hiljaa, liian hiljaa. Ei kuulu edes lohduttavaa plim!-ääntä Facebookin keskusteluista. Damn. Ehkä tää korjaantuu kun suljen koneen.

I'm coming home
Tell the world that I'm coming
I'm back where I belong
Yeah I never felt so strong
I'm feelin' like there's nothing I can't try
Diddy: Coming home

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti