tiistai 26. kesäkuuta 2012

Quess what?

Mun piti oikeasti kirjoittaa Budapest-postaus tänään aamulla ennen töitä, ja sain jopa aloitettua sen. Kuitenkin oli vaikea keskittyä.. Arvaatteko miksi?

Sain opiskelupaikan!!!! Pääsin lukemaan englantilaista filologiaa Oulun yliopistoon. Oon niiiiin happy, koska tämä oli ykkösvaihtoehtoni! Jo tosi monella kaverillani on varmistunut opiskelupaikka, hyvä me! Huomenna menen Ouluun katsomaan asuntoa. Kyseessä on kaksio, joka sijaitsee Kaijonharjun alueella eli lähellä yliopistoa. Asunto on meidän isäpuolen sukulaisen, eli periaatteessa on jo sovittu että minä ja Laura muutetaan sinne. Kivaa päästä sisustamaan ja muuttamaan ensimmäiseen omaan asuntoon! Vähemmän kivaa onkin se, että vuokrasopimus tehdään luultavasti heti, ja heinä- ja elokuun vuokra täytyy maksaa kesätyöpalkasta...



Mutta tämän takia Budapest-postaus viivästyy, sorry! Tämäkin oli tällainen pikainen postaus vain, mutta nyt edessä on kolmen vapaapäivän putki eli on aikaa kirjoittaa reissusta. Palaillaan!

3 kommenttia:

  1. sulle ois haaste tuola mun blogissa (:
    http://minnnnas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Onnea :-) Saanko muuten kysyä, että kävitkö abiristeilyllä sillon vuoden alussa? :) Jos niin, mitä tykkäsit siitä? Vai järjestettiinkö teidän koululta abiristeilyyn paikkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) meidän koululta ei lopulta lähtenyt ketään risteilylle, koska innokkaita ei ollut tarpeeksi ja bussimatka satamaan olisi tullut niin kalliiksi.. mutta en varmaan olisi kyllä muutenkaan mennyt, koska isoveljeltä kuulin niin hurjia tarinoita :D

      Poista