keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kokkola & ostokset

Raskas työ vaatii raskaat huvit, eli kyllä, ikkunoiden pesusta saatu palkka on nyt kokonaan tuhlattu! Menihän sitä rahaa enemmänkin, mutta edelleen mun vakaa mielipide on, että vaatteet on sijoituksia. Ja sitä paitsi mä tarvitsinkin sukkia :D Menossa mukana oli tällä kertaa mun ja Lauran lisäksi Henna, joka ei kuitenkaan suostunut kuvattavaksi.


Huomaa kyllä, että oon tottunut valvomaan ja nukkumaan myöhään.. Oon aina inhonnut aikaisia aamuja, ja linja-autossa matkalla Kokkolaan tunnelma olikin aika uninen. Aina on kuitenkin virtaa shoppailuun, ja mukaan tarttui kivasti vaatteita. Välillä piti tietenkin pitää pieni tauko, ensin smoothien ja myöhemmin tukevamman ruuan kera. Varmaan ensimmäinen kerta kun maistoin smoothieta, ja oli kyllä hyvää! Otettiin kaikki eri makuiset; itse valitsin Mango Dream-smoothien (päärynää ja mangoa, nam!), Henna Rasberry Heavenin ja Laura Strawberry Delightin. Ihanat nimet ja oli aika ihanan makuisiakin kaikki ;) Myöhemmin käytiin tosiaan aterioimassa Subwayssa, ah se tuoksu!


Ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä oli myös tänään, ei näkynyt yhtäkään pilveä Kokkolan taivaalla. Tietysti suurin osa ajasta meni sisätiloissa vaaterekkien ympäröimänä, mutta kun astui ulkoilmaan ei ainakaan tarvinnut hytistä! Liikkeellä olikin paljon ihmisiä sortseilla ja t-paidoilla. Itselläni taisi olla vähän liikaa vaatetta päällä, sillä iltapäivällä linja-autoa Kalajoelle päin odotellessa mielessä pyöri vain yksi lause: mä sulan!


Tässäpä näitä ostoksia! Laitan tähän myös Lauran vaateostokset, koska lainaillaaan toistemme vaatteita aika ahkerasti ;D Tai oikeastaan suurin osa vaatteista on meidän yhteisiä - jos molemmat ihastuu samaan paitaan, mitä järkeä molempien olisi ostaa oma kappale? Eihän me kuitenkaan voitaisi pitää samaa vaatetta yhtä aikaa :D Alennusmyynnit olivat alkaneet, mutta tietenkin löysin vain normaalihintaisia tuotteita.. Kuitenkin oli paljon hyviä vaatteita alessa, eli jos on suunnitellut shoppailureissua, kannattaa kiirehtiä ennen kuin parhaat viedään! 

paita H&M 9,95
TYHMÄ kun kääntyy!!! farkkusortsit H&M 19,95
Glitter: korvakorut 6,00/ nilkkakoru 6,00/ nilkkakoru 6,00
meikit Anttilasta: meikkivoide 8,00/ ripsiväri 10,40
laatikot Suomalainen Kirjakauppa, 3,95/kpl

sukat Seppälä 7,95/setti

paita H&M 19,95 10,00 (Laura)
paita H&M 9,95 (Laura)
farkkusortsit H&M 9,95 (Laura)

I'm living life like I'm in a dream
I know I've got a big ego
I really don't know why it's such a big deal, though
Marina and The Diamonds: Primadonna














6 kommenttia:

  1. haha, katoin samaa paitaa kans H&M:llä ;) siis tota pitsipaitaa :D

    VastaaPoista
  2. Hih, ja mä olin just hilkulla ostaa tommosen oikeanpuolimmaisen nilkkakorun glitteristä, mut sit otinki vähän erilaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no onpa sullakin hyvä maku ;D vaikka okei, kyseinen koru on Lauran ja se toinen mun, peaceee ;)

      Poista
  3. Hello dear, love ths photos! you're so cute! and I love the shorts!
    I've just found your blog and I think it's really interesting and inspiring, it will be an honor for me if you can visit mine, too. If you want to follow, it will be a pleasure to follow you back! just let me know :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hey! Wow thank you so much! I did visit your blog, and it's really nice (:

      Poista