tiistai 1. toukokuuta 2012

va-va-vappu

Aloha ja vappuja kaikille! Mun vappu ei ollut mitenkään erityisen riehakas mutta aivan hulvaton silti! Ennen varsinaisen juhlimisen alkua piti maanantaina olla vielä ahkerana. Tulos: seitsemän puhdasta ikkunaa huom! pesty sisältä ja välistä >:D ja 28 munkkia huom...ostettuja, ei itse-leivottuja, vaikka jokuhan nekin leipoi. Maakuntamatkailua tuli myös harrastettua, sillä isobroidi kaipaili kyytiä Haapajärvelle ja ahkerina tyttöinä minä ja Laura käytiin heittämässä se sinne okei, Pehe oli meille kuskina lauantaina, tack!. Mutta sitten suuntasimme kohti Kalajoen hiekkoja eli rannalle ja Millan mökille!


Illan ohjelmana oli yleinen hauskanpito: ateriointi juoman kanssa, muutama tanssiaskel, elokuva ja serpentiinien kanssa pelleily. Ja hauskaahan meillä olikin! Pitkästä aikaa oltiin kolmestaan koolla, ja tunnelma sekä jutut olikin sen mukaisia.. Kuvamateriaalia tuli paljon, vähän liikaakin ottaen huomioon otosten laadun. Me ollaan muiden mielestä varmaan varsinainen kauhukolmikko.. Vappuaaton illan huippuihin ideoihin kuuluin muun muassa hyppiminen portaiden alimmalta askeleelta jee... ja kun radiosta alkoi kuulua Moves Like Jagger, alettiin yhtäkkia tanssia villisti :D Leffan ajaksi sentään vakavoiduttiin, mutta senkin aikana tapahtui yksi friikki juttu! Katseltiin rauhassa ja keskittyneesti Daniel Graigin ja Rooney Maran työskentelemistä, kun ulko-ovi yhtäkkiä hiljaa aukesi! Koska illan elokuva ei ollut mikään kepeä komedia, oltiin aika valppaassa mielentilassa kyseisen episodin jälkeen.


Illan elokuva oli tosiaan The Girl With The Dragon Tattoo, joka perustuu ruotsalaiseen Millenium-kirjatrilogiaan. En ole nähnyt niitä ruotsalaisia elokuvia, niin en voi eri versioita keskenään verrata, mutta tämä ainakin oli todella hyvä! Vaikka onhan se vähän hassua, kun näyttelijät puhuu englantia, mutta kuitenkin esittää ruotsalaisia..? :D Täytyy silti sanoa, että Rooney Maran Oscar-ehdokkuus meni ihan oikeaan osoitteeseen. Aivan loistava suoritus!

Varsinainen vappupäivä onkin sitten mennyt, yllätys yllätys, syödessä! Kun kutsu käy pizzalle, pakkohan se on mennä, erityisesti kun seura on mitä mahtavinta. Myös pääsykokeisiin lukeminen eteni hieman, hyvä minä jee.. Sille ei vaan voi mitään, että englaniin kielioppi suorastaan pakottaa silmät kiinni! Ja en kyllä voi syyttää ketään muuta kuin itseäni sitten kesällä, jos itken sitä etten päässy opiskelemaan.. Nyt motivaatio täysille ja kaikki muut hommat sivuun, tositoimet alkaa nyt!

 Tai okei, huomenna, koska tämä ilta taitaa mennä katsoessa nauhalta eilisen Huippumalli haussa ja Täydelliset naiset :D

Hehee pakko esitellä Millan laittamat luomivärit - true-vappu-colour!

Hyvää vappua, toivottaa neiti M1, rouva L ja neiti M2!

You say I'm a kid
My ego is big
I don't give a s*it
And it goes like this
Maroon 5 ft. Christina Aguilera: Moves Like Jagger

Vaappuvin terkuin, isomeeri 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti