lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vuokatti!

Tässäpä olis postaus meidän kaveriporukan laskettelureissusta nyt kun se on vielä tuoreena mielessä. Ajankohta oli 30.3.-1.4.2012 eli viime viikonloppu ja matkakohteena Vuokatti. Reissun tavoitteena oli rentoutua kirjotusten jälkeen ja pitää hauskaa!

Meitä oli siis seitsemän henkilöä Elisa, Milla, Sini-Maria, Marisa, Juuso, Laura ja minä reissussa, ja mentiin kahdella autolla. Alkuperäinen suunnitelma oli, että oltais lähdetty liikkeelle jo heti aamusta, mutta matkaan tuli pari mutkaa ja päästiin lähtemään iltapäivän puolella. Ihan aluksi kuitenkin kokoonnuttiin meille tänne Tyngälle, syötiin kääretorttua ja juotiin mehua (:D)  ja jakaannuttin autoihin. 

Takapenkin kauhukakarat ( ;

Oltiin liikkeellä sillä kuuluisalla yhden pysähdyksen taktiikalla, eli pysähdyttiin Kärsämäellä vähäksi aikaa ennen kuin matka jatkui kohti Vuokattia. Meidän autolastillinen oli ensimmäisenä perillä, vaikka ei ehditty kuin kantaa laukut autosta sisälle mökkiin ennen toisten saapumista. Jotkut meistä, mukaan lukien minä ite, on ollu aikasemminki tuolla samaisella mökillä ja olikin hauska lukea vanhoja vieraskirjamerkintöjä. Ainakin toivon mukaan mun käsiala on parantunut niistä ajoista!



Käytiin nopeesti kaupassa ja alettiin sitten laittaa ruokaa, tortilloja! Yleensäkin kaikissa meidän jutuissa, leffailloissa ja semmosissa, ruoka on aika keskeinen asia :D



Perjantai-iltana mentiin sitten laskemaan mäkeä urheiluopiston viereiseen pulkkamäkeen! Jep, ollaan tosiaan kaikki muut paitsi Elisa täytetty 18 ( : Oli kivaa vähän hupsutella, mutta pakko myöntää että en jaksanut kiivetä sitä mäkeä ihan ylös asti kuin pari kertaa, loput laskut alotin puolesta välistä...

Kaikki kuvat on tämmösiä.. sinertäviä koska oli jo niin myöhä :d




Lauantai meni suurimmaksi osaksi rinteessä, kaikki muut paitsi Elisa laski laudoilla. Onneksi mökki oli Hesburgerin yläpuolella, ja päästiin kävelemällä ala-asemalle ostamaan liput ja vuokraamaan välineet. Koko reissun tarkoituksena oli unohtaa kouluasiat, mutta tietysti lukiolta järjestettiin laskettelureissu just samana päivänä... Tuttuja ei kuitenkaan näkynyt hirveästi ja saatiin kaatuilla ihan rauhassa ja polvet olikin kivasti mustelmilla. Viiden aikoihin raahustettiin takasi mökille saunaan ja laittautumaan iltaa varten, sillä tähtäimessä oli Amarillo!






Päätettiin kävellä Amarilloon, vaikka jalat olikin ihan jumilla lautailun jäljiltä. Oikeastaan kävely ei ollutkaan se varsinainen ongelma, vaan kiristyvä pakkanen; esimerkiksi mulla oli päällä nahkatakki ja Laurallakin sortsit, sentään sukkahousujen kanssa... Fiksuina kuitenkin laitettiin pipot päähän, vaikka oltiin just laitettu hiukset nätisti : D Amarillossa tosiaan vaan syötiin eikä ollut mitään after ski -bileitä ( ;

Sunnuntaina kyllä tunsi että edellinen päivä oli mennyt rinteessä. Kuitenkin saatiin mökki takaisin edustuskuntoon varsin nopeasti ja päästiin kotimatkalle kohti Kalajokea. Vaikka olikin aprillipäivä, suuremmilta piloilta vältyttiin, paitsi minä ja Elisa päätettiin piristää Marisaa vaihtamalla sen läppärin taustakuva edustavaan otokseen meidän omista kasvoista. Valitettavasti kyseinen kuva ei ole julkaisukelpoinen.

Kun näin mahtavalla porukalla lähdetään liikkeelle, odotukset on korkealla. Meillä oli ihan upea reissu ja toivottavasti ens vuonnakin, vaikka opiskellaankin luultavasti eri paikkakunnilla, päästään johonkin viettämään viikonloppu yhdessä.







Mun lauta on varmaan jotenki vanhanaikainen koska se on noin kapea.. : D


Kuva on Marisalta (:


We're just having fun
We don't care who sees
So what we go out?
That's how it's supposed to be
Living young and wild and free

Snoop Dogg & Wiz Khalifa ft. Bruno Mars: Young, Wild & Free
-Meeri  

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus!


    Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
    http://avecvaish.blogspot.com/

    Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja ehdottomasti käyn katsomassa! :)

    VastaaPoista