maanantai 23. huhtikuuta 2012

I knew the pathway like the back of my hand

Heissan kaikille! Takana on Oulun viikonloppu - varsin tuottoisa sellainen. Toisin sanoen, löysin Ne Kengät itselleni ja myös Lauralle! Kuten jo aikaisemmin mainitsin, menin iltabussilla. Voi kyllä sanoa, että Kalajoella on pienet piirit, sillä lisäkseni linja-autoon nousi vain kaksi muuta matkustajaa - ja tunsin molemmat :D Toiselle olen ollut isosena ja toinen oli yläasteaikaisen luokkakaverini pikkusisko. Matka ei alkanut kovin hyvin: uusi keltainen rahapussini meni rikki! Mistään hengenvakavasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä todellisuudessa yksi korttitasku hieman repeytyi. Muuten matka meni hyvin enkä oikeastaan huomannut mitään muutosta siihen, että mukana olisi ollut joku kaveri. Tietysti oli tylsempää, ja koko matkan ainut erikoinen tapahtuma oli Raahesta kyytiin nousseet kolme miestä, jotka menivät takapenkkiin juomaan kaljaa. Taisi pojilla olla rattoisa perjantai-ilta!


Kerrassaan kellertävää touhua! :D Ja tosiaan kuvien ideahan on esitellä perjantaina lakkaamia kynsiäni, lakka Gina Tricotista, sävy 63 Sunny :)

Vaikka olikin kiva tulla pitkästa aikaa Ouluun, tulin vähän huolestuneeksi: kun isoveikan kanssa käännyttiin moottoritieltä Rajakylän rampista kohti kotia, tiellä tallusteli kaksi sorsaa. Mitä ihmettä ne siellä teki, ei autot voi moottoritiellä hidastaa ja väistää niitä! Toivottavasti pariskunta pääsi turvallisesti määränpäähänsä...


Lauantaina suuntana oli keskusta ja lähdettiin sinne koko porukalla. Tarkoitus oli liikkua yhdessä, mutta jostain syystä hajaannuttiin heti :D Kamalasta säästä huolimatta satoi vettä ja räntää ja tuuli järkyttävästi väkeä oli liikkeellä paljon ja Hullujen Päivien meno oli nimensä mukaista. Kävin luonnollisesti kaikki vaatekaupat läpi, mutta koska käytössä oli vain omat, rajalliset rahavarani, jäi monta tuotetta rekkeihin ja hyllyihin. Ja tosiaan, shoppailin ensimmäistä kertaa ihan yksin! Siinä on kyllä puolensa: ei tarvitse odotella muita ja saa kierrellä rauhassa. Toisaalta kukaan ei ole sanomassa omaa mielipidettään, ja siksi nytkin kenkien ostaminen oli vaikeaa. Mieleiset löytyi kuitenkin aika nopeasti, jo ensimmäisestä kenkäkaupasta!

Mine! Spirit Store Mirella korkkarit 39,00
Lauran! Spirit Store Tyra pitsikorkkarit 39,00

Ostin myös Lauralle kengät, jotka se oli valinnut jo etukäteen, mun piti vain kokeilla ja löytää sopiva koko. Omat kenkäni bongasin samasta kaupasta. Ne on tosi hyvät jalassa ja kanta on juuri sopivan korkuinen. Tykkäsin myös väristä, aika neutraali, joten sopii mun mekkoon. Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan? Ja hei, mekkouutisia! Viimeksi kun katsoin, mekot olivat jo Tanskassa tulossa! Jee! Päivitys: Ne on jo Tampereella, eli ihan pian täällä!

Stockmann: Neutrogena Blackhead Scrub 5,50
Tyhmä kuva kun kääntyy >: o Anttila TopTen: Kelly Clarkson: Stonger 9,99
H&M: paita 12,95

Tuota Kelly Clarksonin levyä oon etsinyt jo kauan, mutta nyt vasta tajusin etsiä midprice-levyjen hyllystä! Kelly on yksi mun suosikkilaulajista, ja tykkään varsinkin hänen toisesta albumistaan, Breakaway nimeltään.


Sunnuntaina tulin takaisin Kalajoelle, samoin kuin perjantainakin, iltabussilla. Nyyh missasin Idolsin!  Taas koko viikonloppu meni vaan kotona.. Suuri kateus iski, kun kuulin Millan olevan menossa Dyyniin lauantai-iltana, me want too! Oon jo niin kyllästynyt tähän kotona istumiseen, viikollakaan ei kavereita tule nähtyä torstain tanssia lukuunottamatta. Nyt vähän sosiaalista elämää ja äkkiä, ensi viikonloppuna on pakko tehdä jotain..

Mielelläni kuulisin mielipiteitä kengistä, kommentoikaa rohkeasti! Ja postauksen biisi on mun tämän hetken lemppari, bussissakin kuuntelin sen muutaman kerran :D Suosittelen, vaikka jo muutaman vuoden vanha onkin (:

Oh simple thing, where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when
you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin
Keane: Somewhere only we know

~isomeeri

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanat kengät teillä molemmilla! Pitäis todellakin taas keksiä jotain yhteistä, mä täällä kotona vaan dataan kaikki päivät : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi kiitos murmeli (; ja hei, sun ennakkotehtävät hyväksyttiin, onnea <3

      Poista